INFINITE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Αρχικά μάθαμε τον τίτλο, μετά πήραμε μια ιδέα για το πως θα ακούγεται και τώρα μαθαίνουμε τα πάντα!
Ο διάδοχος του Now What?!"(2013) θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου με τίτλο "InFinite" και πρώτο single το "Time For Bedlam" του οποίου το lyric video μπορείτε να δείτε.
Το "InFinite" ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Bob Ezrin στο Nashville, Tennessee, ενώ μια πολύ χρήσιμη πληροφορία για τους απανταχού συλλέκτες των Τιτανοτεράστιων είναι ότι της κυκλοφορίας του δίσκου θα προηγηθεί ένα EP κομμάτια που δεν θα υπάρχουν στο άλμπουμ, δηλ ακυκλοφόρητα. Τίτλος του EP,  "Time For Bedlam"και ημερομηνία κυκλοφορίας του η 3η Φεβρουαρίου!
Οι Τιτανοτεράστιοι πρόσφατα ανακοίνωσαν  την "Long Goodbye Tour" που πιθανότατα να είναι και η τελευταία περιοδεία τους (διάβασε εδώ).
Εξηγώντας την  επιλογή της λέξης  'InFinite' για τίτλο, ο Ian Gillan είπε: "Αν σκεφτείς μεταφορικά, η λέξη 'InFinite'(ατελείωτο) περιγράφει την καριέρα των Deep Purple, μια ξεκάθαρη αρχή κι ένα ασαφές τέλος. Το πρόθεμα “in” δίνει μια τρισδιάστατη μορφή στο συγκρότημα, σαν το σπαθί που κόβει κι από τις 2 πλευρές. Περιγράφει κάτι που συνεχίζει στο διηνεκές   προς όλες τις κατευθύνσεις , θα έλεγα ότι η λέξη που αντιστοιχεί για το χρόνο είναι το 'Eternal'". 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου