MARTYR, MODU 16 ΔΕΚΕΜΡΙΟΥ. Η ΜΑΡΙΖΑ CRASH ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Martyr
Την Παρασκευή το βράδυ το MODU γέμισε με μέταλ ήχους από τους Έλληνες 666 Packs και Achelous αλλά και τους Ολλανδούς Martyr. Το πρόγραμμα ευτυχώς τηρήθηκε κανονικά , κάτι που δεν συνηθίζεται δυστυχώς στην Ελλάδα, ξεκινώντας με τη μπάντα που έχει μαζέψει μερικά απ’τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής ,τους 666 Packs. Στη σκηνή του MODU λοιπόν ανέβηκαν μερικοί από τους πιο σεβάσμιους και επαγγελματίες μουσικούς της ελληνικής heavy metal σκηνής. Οι Ανδέας Τσαούσης (Marauder), Γιώργος Οικονόμου (Power Crue), Mηνάς Βασιλάκης (Doomocracy) και η φωνάρα, Dr.Johnny Hott (Wild Machine). Με διασκευή από AC/DC και κομμάτια μόνο με τη λέξη beer μέσα, ζέσταναν τους λίγους θεατές ως τώρα πριν δούμε του Achelous οι οποίοι αντικατέστησαν τους Sorrows Path τελευταία στιγμή.
666PACKS SETLIST
1.Beer is the Law
2.i need a beer again
3.back in black
4.beeroin
5.neverending beer
6.beerhappy
7.beer o clock
8.beer is a bitch
9.beerockandroll

Μια αρκετά έξυπνη αλλαγή όπως αποδείχτηκε μιας και που οι Achelous έφεραν και το περισσότερο κόσμο της βραδιάς. Η μπάντα σαφώς και στην καλύτερη φάση της ύπαρξης τους με ανανεωμένο line up και setlist, απέδειξε οτι μπορεί να φτάσουν σε ικανότητες πολύ μεγάλα ονόματα της Ελληνικής heavy metal σκηνής. Το στυλ των κομματιών τους, κάτι μεταξύ Iron maiden και Manowar. Ο τραγουδιστής Χρήστος Κάππας ήταν σίγουρα πιο βελτιωμένος από κάθε άλλη φορά και εκτός ότι μας ενθουσίασε όλους φωνητικά, κατάφερε να ξεκολλήσει τους πάντες απ’τις θέσεις τους και να πλησιάσουν τη σκηνή για να κοπανηθούν μαζί του. FRONTMAN με τα όλα του. Ο νέος κιθαρίστας Γιάννης Καλαμάτας, ίσως και μια απ’τις καλύτερες επιλογές που έκανε η μπάντα, με τα σόλο του να φέρνουν σίγουρα νέους οπαδούς στη μπάντα. Το show  των Achelous έκλεισε με όλο το μαγαζί να φωνάζει ''We want more'' και έτσι και έγινε, κάνοντας όλους να χαίρονται που βγήκαν απ’τα σπίτια τους με 0 βαθμούς.

1. The Chrizmak Hell (official pro wrestling theme)
2. Dragon's Nail
3. The Gordon Knot
4. Myrmidons
5. Macedon
6. Gavgamila
7. Guardians of the light
Encore 8. The cold winds of Olympus

Η βραδιά φάνηκε σαν να έφτασε το τέλος γιατί αντί να μαζεύονται για τους Martyr, αραίωναν! Εδώ να πω και αυτό που με ενοχλεί γενικά πολύ στην Ελλάδα, είναι πως ο κόσμος ποτέ δεν κάθεται να δει τη μπάντα που δεν ξέρει, αλλά φεύγει ή περιμένει έξω από το μαγαζί μέχρι να τελειώσει. Φανταστείτε πόσο άσχημο είναι αυτό για τον μουσικό που προσπαθεί πάνω στη σκηνή να δείξει το ποιος είναι. Στην τελική, κάτσε και αν δεν σου αρέσει αυτό που ακούς ή βλέπεις, και μετά φύγε. Η βραδιά λοιπόν συνεχίστηκε με τους Ολλανδούς Martyr να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή. Παρόλο που δεν βρίσκω κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα κομμάτια τους, τελικά αξίζει καλύτερα να τους παρακολουθήσεις live, παρά να τους ακούς σπίτι. Ο τραγουδιστής εμφανέστατα τρελαμένος χωρίς να έχει πιει ιδιαίτερα απο οτι έμαθα, έκανε τη σκηνή κόλαση. Έφερε όλο το μαγαζί κοντά του ξανά. Απευθυνόταν σε όλους ξεχωριστά κάνοντας τους μέρος του show, ενοχλούσε μονίμως τον μπασίστα πειράζοντας τον λες και ήταν 15 χρονών και στο τέλος λούστηκε και με δύο μπουκάλια νερό έτσι για να του πάει καλά η μέρα. Αυτός σίγουρα πέρασε καλά όπως και ο κόσμος. Για τον μπασίστα δεν ξέρω .... Κάτι μεταξύ συμπαθητικού heavy metal live και παρωδίας ήταν το αίσθημα που μου άφησαν οι Ολλανδοί Martyr με αποκορύφωμα της βραδιάς ξεκάθαρα τους Achelous.
Martyr
Darkest Of All Realms
Infinity
Snow & Fire
Inch by Inch
Unborn Evil
Monster
Mothers Tear
Speed Of Samurai
Circle of 8
Eaten Alive
Κείμενο/φωτό: ΜΑΡΙΖΑ CRASH
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου