ΓΙΑΤΙ Ο DAVID BOWIE ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ"

Μια μεγάλη ευκαιρία κλώτσησε, κυριολεκτικά, ο David Bowie, όταν του προτάθηκε ο ρόλος του Gandlaf ή του Elrond, του βασιλιά των Ξωτικών (δεν είναι σίγουρο ποιός από τους δύο ρόλους του προτάθηκε) στην τριλογία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Ο ηθοποιός Dominic Monaghan, που ενσαρκώνει τον Merry στο διάσημο saga,επιβεβαίωσε στην Huffington Post, ότι είχε δει τον David Bowie να κάνει casting για κάποιο ρόλο στην ταινία.
«Ο David Bowie ήρθε την ημέρα του casting, υπέγραψε στη λίστα και μπήκε μέσα. Yποθέτω πως είχε έρθει για να κάνει audition για τον Gandalf. Δεν μπορώ να σκεφτώ για ποιον άλλο ρόλο θα μπορούσε να κάνει», είπε ο Monaghan.
Οι φήμες έλεγαν πως ο Bowie ήθελε να παίξει το ρόλο του Elrond, του βασιλιά των Ξωτικών, για αυτό και πήγε το στούντιο. Κανείς δεν ξέρει όμως να τελικά έκανε audition και για ποιόν ρόλο. Κι όμως υπάρχει απάντηση! Η HuffPost μίλησε με την υπεύθυνη του casting της ταινίας, Amy Hubbard, προς τιμήν της 15ης επετείου της κυκλοφορίας του «Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού», η οποία και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο Bowie δεν έπαιξε ποτέ στη διάσημη τριλογία.
Ήταν πολύ απασχολημένος!!!
Στο παρελθόν έκανε αρκετές κινηματογραφικές εμφανίσεις και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως στις ταινίες Merry Christmas, Mr. Lawrence, Labyrinth, Absolute Beginners, The Hunger, B.U.S.T.E.D. κ.α.
19/12/2016


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου