AMON AMARTH/GRAND MAGUS: FUZZ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Grand Magus
H Jomsviking tour 2016 είναι πλέον γεγονός οι Amon Amarth με τους Grand Magus μαζί ένα δίδυμο φωτιά και ατσάλι. Έχοντας στο οπλοστάσιο τους οι μεν Amon Amarth το πολύ καλό concept album "Jomsviking" και οι Grand Magus το σχετικά καλό "Sword Songs"!!
 Στις 20:00 στην σκηνή οι τρεις μαγιστροι "Grand Magus", άρχισαν να ζεσταίνουν το κοινό που είχε σχεδόν γεμίσει τον χώρο και το θετικό ήταν ότι αρκετοί είχαν έρθει και για να δουν και να ακούσουν το τρίο, παίζοντας 9 κομμάτια σε 50 λεπτά περίπου έχοντας πολύ καλό ήχο και το συγκρότημα με πολύ καλή σκηνική παρουσία!!!
Amon Amarth
Έπαιξαν τραγούδια όπως το Sword of the ocean,Varangian,Steel versus steel και έκλεισαν το set με το εκπληκτικό Hammer of the north με το κοινό να τραγουδά και να τους αποθεώνει!!!
P.L.   I, The Jury-Sword of the Ocean-Varangian-Steel Versus
Steel-Ravens Guide Our Way-Kingslayer-Iron Will-Like the Oar Strikes the Water-Hammer of the North  Στις 21:20 στο γεμάτο Fuzz, εμφανίζονται οι Amon Amarth με ωραία σκηνικά και χορογραφίες με vikings με μια εκπληκτική εμφάνιση μας χάρισαν ίσως μια από τις καλύτερες συναυλίες μέσα στο 2016, ίσως την καλύτερη!!!
 Ξεκίνησαν με το The Pursuit of Vikings με εκπληκτικό ήχο και συνέχισαν με τον έναν ύμνο να διαδέχεται τον άλλον να ισοπεδώνουν τα πάντα το crowd-surfing να δίνει και να παίρνει ο κόσμος να τραγουδάει όλο και πιο δυνατά, με χαρακτηριστικές στιγμές στο Raise Your Horns το συγκρότημα να πίνει μπύρα μέσα από ρούνους, στο Guardians of Asgaard το Fuzz να φτάνει στα όρια κατεδάφισης και να κλείνουν την βραδιά με το φοβερό Twilight of the Thunder God.
 Πάντως έχω  να πω ότι πλέον έχω να πω ότι οι Amon Amarth ανήκουν στο πάνθεον των μεγάλων του heavy metal και αυτό το λέω βλέποντας το κοινό να ξέρει και να τραγουδάει τους στίχους από όλα τα τραγούδια τους!!!
The Pursuit of Vikings
As Loke Falls
First Kill
The Way of Vikings
At Dawn's First Light
Cry of the Black Birds
Deceiver of the Gods
On a Sea of Blood
Destroyer of the Universe
Death in Fire
One Thousand Burning Arrows
Father of the Wolf
Runes to My Memory
War of the Gods
Encore:
Raise Your Horns
Guardians of Asgaard
Twilight of the Thunder God

ΚΕΙΜΕΝΟ/ΦΩΤΟ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου