Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ 10 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ CAN CAN


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου 2016, ο Τζίμης Πανούσης και το ροκ κουαρτέτο "Πεταμένα λεφτά" θα παρουσιάσουν το δράμα εποχής "Mouniall" στο κέντρο κουλτούρας και κατανάλωσης CanCan (Λ. Κηφισού & Π. Ράλλη 62 τηλ. 2105444731) μόνο για 10 παραστάσεις.

Δέκα παραστάσεις είναι προγραμματισμένες να παρουσιαστούν στην σκηνή του can Can κάθε Σάββατο, με τη μεγάλη έναρξη να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, και για περίπου δύο μήνες, θα μπορούμε να δούμε τον απολαυστικό Τζίμη Πανούση στην εν λόγω σκηνή, με τις εντυπώσεις που θα κερδίσει να είναι αναμφίβολα και πάλι οι καλύτερες, Τζίμης Πανούσης Can Can θα αποτελέσουν και πάλι ένα από τα πιο δυναμικά δίδυμα στη διασκέδαση της Αθήνας.

Αυτή, θα είναι η δεύτερη συνεργασία για κέντρο και καλλιτέχνη. Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες ανέβηκαν για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη σκηνή την περσινή σεζόν, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2016, και παρουσίασαν την παράσταση Hot Spot αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και μάλιστα πήρε παράταση εμφανίσεων λόγω της μεγάλης ζήτησης.
Σε μια εποχή ανεπανάληπτης αταξίας,με πλανητάρχη τον Ντόναλντ και Ελλαδάρχη τον Γκούφη, η σάτιρα θα προτάξει τη γυναικομαστία της απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που νομίζουν ότι μας κυβερνούν.
Εκεί που η αυταρχική πολιτική συνάντα την κωμικοτραγική ασυνέπεια, ο Τζιμάκος θα αποπειραθεί να ερμηνεύσει τον ανθρώπινο παραλογισμό προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κενού...
Ο όρθιος κωμικός και η ομάδα του, θα σας υποδέχονται τα Σάββατα στο CanCanσ'ενα στημένο παιχνίδι χωρίς διαιτησία.
Υ.Γ. Η είσοδος στις παραστάσεις θα γίνεται με εισιτήριο και όχι με μακαρόνια και ληγμένα φάρμακα


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου