TESTAMENT – CONVIXION – KARMA VIOLENS: GAGARIN 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου, μια βροχερή και κρύα μέρα ώρα 19:30 ξεκινάω για το Gagarin για να παρακολουθήσω τη συναυλία των Testament με τους Karma Violens και Convixion και περιμένοντας ότι ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική θα ζεσταθώ.
Στις 20:00 στην σκηνή οι Karma Violens, όποιοι με το γνωστό τους metalcore ήχο και καλή σκηνική παρουσία ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για να αρχίσει να ζεσταίνεται ο κόσμος, που ήδη έχει αρχίσει να γεμίζει το club περιμένοντας τους Testament. Με πολλούς οπαδούς τους, οι Karma Violens, εισέπραξαν πολύ χειροκρότημα κι είδαν πολλούς fans τους να κάνουν moshpit.
Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι Convixion, οι όποιοι παρουσιάστηκαν άνετοι, έπαιξαν  στο γνωστό τους speed/ thrash ήχο και στηριζόμενοι κυρίως στον καλό τελευταίο τους δίσκο "Days of Rage, Nights of Roth" και έχοντας και το δικό τους κοινό ήταν το ιδανικό ζέσταμα για τους Testament κλείνοντας το set με μια διασκευή στους Exciter (violence and force)!
 Η ώρα 21:45 στην σκηνή επιτέλους οι Testament ξεκινούν με το Brotherhood of the snake από τον ομώνυμο υπέροχο τελευταίο τους δίσκο συνεχίζοντας με τραγούδια σχεδόν από όλη τη δισκογραφία τους με καταιγιστικό thrash με την μπάντα σε πολύ καλή μέρα(νύχτα),ο Chuck Billy, τρομερός frontman έκανε ότι ήθελε με το κοινό το όπιο είχε εκστασιαστεί. Ένα κοινό που από νωρίς είχε γεμίσει το Gagarin και είχε έλθει για να περάσει καλά, συμμετέχοντας με το δικό του τρόπο. Χαρακτηριστικό της διάθεσης του Chuck Billy, ήταν η στιγμή που μιλώντας στο κοινό, αναφέρθηκε στην περιοδεία που μόλις τελείωσαν με τους Amon Amarth κι όπου το  set  τους ήταν 50 λεπτά κι όλα έγιναν βιαστικά. Τώρα έχουν πολύ περισσότερη ώρα στη διάθεση τους, οπότε μπορούν να παραγγείλουν και σουβλάκια!!!! 
ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΜΌΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ AMON AMARTH ΣΤΗΝ ΌΠΙΑ ΠΆΙΖΑΝ ΜΟΝΌ 50 ΛΕΠΤΆ ΚΑΤΆ ΚΆΝΑΝ ΌΛΑ ΤΡΈΧΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΏΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ ΠΊΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ!!!
Καλύτερες στιγμές τα Pactice what you preach, In to the pit, More than meets the eyes κι Αlone in the dark!! Τρομερή συναυλία με πολύ κέφι!!!
p.l.: BROTHERHOOD OF THE SNAKE,RISE UP,PALE KING,DISCIPLES OF THE WATCH,NEW ORDER,PRACTICE WHAT YOU PREACH,DARK ROOTS OF EARTH,STRONGHOLD,PREACHER,IN TO THE PIT, OVER THE WALL,DNR,3DAYS IN DARKNESS,ALONE IN THE DARK, MORE THAN MEETS THE EYES,FORMATION OF
DAMNATION!
ΚΕΙΜΕΝΟ/ΦΩΤΟ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου