ΝΕΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ OZZY KAI JUDAS PRIEST

Δύο τιτάνες του metal, οι ακρογωνιαίοι λίθοι Ozzy και Judas Priest, δεν το βάζουν κάτω και ετοιμάζουν τα καινούργια άλμπουμ τους. Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Judas Priest, Richie Faulkner το συγκρότημα θα μπει τον Ιανουάριο στο studio για να ηχογραφήσει τα καινούργια τραγούδια τους! Το αγγλικό συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το 2014 το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο "Redeemer Of Souls". Πάντα σύμφωνα με τον Faulkner, τα τραγούδια είναι δουλεμένα σε demo κι απομένει να τους δώσουν την τελική μορφή τους τον Ιανουάριο.
Ένας άλλος πρώην κάτοικος του Birmingham, o Ozzy Osbourne, δηλώνει πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί  μετά το τέλος της περιοδείας των Black Sabbath κι έχει αρχίσει επαφές με τον κιθαρίστα του Billy Idol, Billy Morrison για να γράψουν μαζί τραγούδια (που είναι ο Gus;).
"Δεν αποσύρομαι συνεχίζω. Γράφω τραγούδια με τον Billy Morrison και τον Steve Stevens (επίσης κιθαρίστας του Idol). Όμως ο Stevens δεν θα είναι στο συγκρότημα μου . Έχουμε κάποιες ιδέες και τις δουλεύουμε, ένα από τα καινούργια τραγούδια λέγεται 'Crack Cocaine' κι είναι bluesy" δήλωσε ο 67χρονος Ozzy sto SiriusXM. Φυσικά δεν έκανε καμία δήλωση για το πότε θα βγει (αν βγει) το νέο του άλμπουμ που θα διαδεχτεί το Scream"(2010).


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου