ΜOTORHEAD: ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ FAST EDDIE CLARKE, ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ BOX SET ΒΙΝΥΛΙΟΥ!

Πολύ κοντά σε μια επανασύνδεση με τον Fast Eddie Clarke είχε έλθει ο Lemmy, στα τέλη της δεκαετίας του ’90 κι ο λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε ήταν ότι ο Αρχηγός φοβήθηκε ότι θα χάλαγαν οι ισορροπίες μέσα στο συγκρότημα. Ο κιθαρίστας Clarke ήταν μέλος των Motorhead μαζί με τον ντράμερ Philthy ‘Animal’ Taylor, πριν απολυθεί το 1982 μετά από 6 χρόνια στο συγκρότημα.
Ερωτόμενος για την επανασύνδεση από την EonMusic, απαντά ο Clarke: “Μιλούσαμε με τον Lemmy κάπου προς τα τέλη της δεκαετίας του '90 κι η κουβέντα μας προχωρούσε πολύ καλά. Δεν θα ήθελα να αναστατώσω τα σημερινά μέλη των Motorhead, αλλά ο Lemmy σκεφτόταν να κάνει πραγματικά κάτι επαναστατικό, παρουσιάζοντας ένα ακουστικό show με τη συνοδεία γυναικείας ορχήστρας που θα φορούσαν ζαρτιέρες» λέει ο Clarke. «Τελικά υποχώρησε σκεφτόμενος ότι αυτό θα έφερνε αναστάτωση στα νυν μέλη του συγκροτήματος και θα άλλαζε τις ισορροπίες». Ακόμα ο Clarke λέει ότι αυτός κι ο Taylor ήλθαν στα χέρια το 2002, αλλά η καλή σχέση που είχαν στο παρελθόν ….τους πρόλαβε!
Στα δισκογραφικά νέα που αφορούν τους Motorhead, στις 16 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα box set με τίτλο Wake The Dead που θα περιέχει τα άλμπουμ The World Is Yours, Aftershock και Bad Magic σε βινύλιο. Στο κουτί θα περιέχεται και φωτογραφία του συγκροτήματος από τον Pep Bonet. Τέλος, το Bad Magic θα επανακυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου σε ασημένιο βινύλιο.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου