DAZED AND CONFUZED (9/11/16)

• Ο 72χρονος κιθαρίστας και συνιδρυτικό μέλος των Bad Company, Mick Ralphs, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κι ήδη βρίσκεται σε νοσοκομείο στην Αγγλία.  Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το αγγλικό συγκρότημα βρίσκεται ήδη σε περιοδεία στην Αμερική χωρίς τον Ralphs αλλά με τον Richard Spencer "Rich" Robinson (Black Crowes) καθώς τα προβλήματα υγείας του, δεν τον άφησαν να πάρει μέρος στην συγκεκριμένη περιοδεία.
• Το Bataclan, ο συναυλιακός χώρος στο Παρίσι,  ξανανοίγει στις 13 Νοεμβρίου, ένα χρόνο μετά τη θλιβερή επέτειο του τρομοκρατικού χτυπήματος που άφησε πίσω του 90 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.  Η πρώτη συναυλία που θα φιλοξενήσει θα είναι αυτή του Sting κι όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στις φιλανθρωπικές οργανώσεις "Life For Paris" και "13 Novembre: Fraternite Verite".
• Δείτε το καινούργιο video των Tank για το κομμάτι τους "Valley Of Tears" από το καινούργιο ομώνυμο άλμπουμ τους. Επίσης το Lyric video του Andy Rose, ιθύνοντα νου των Wild Rose, για το τραγούδι του  "Don't Say Goodbye"  από το επερχόμενο άλμπουμ του "This Time".
• Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο οργανίστας των Black Crowes , Eddie Harsch χωρίς να ανακοινωθεί η αιτία θανάτου του. Ο Harsch είχε παίξει στα άλμπουμ Τhe Southern Harmony And Musical Companion, Amorica και Three Snakes And One Charm.
• Το θρυλικό "California Jam 1974" των Deep Purple, θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε Blu-ray στις 2 Δεκεμβρίου 2016. Επίσης στις 25 Νοεμβρίου με πρώτο το "Gemini Suite".
• Δείτε τον Lars Urlich να παραλαμβάνει φάκελο με το καινούργιο cd των Metallica. Το ύφος του τα λέει όλα!
• Το πρώτο Live άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Santana, το θρυλικό Lotus (1974) επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση Hybrid SACD. Το Lotus ηχογραφήθηκε το 1973 στην Οsaka στο Koseinenkin Hall και κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα σε τριπλό βινύλιο (πράγμα ασυνήθιστο τότε) και το 1991 σε 2 CD. Το συγκρότημα παίζει όλα τα classic hits του, όπως “Black Magic Woman”, "Batuka", "Waiting" , "Samba Pa Ti" και “Oye Como Va”  αλλά κι αρκετά instrumental με jazz ύφος.
• Για ακόμα μια φορά ο  Geoff Tate υποστήριξε ότι η όλη δικαστική διαμάχη με τους Queensryche ήταν ουσιαστικά "ένα χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Όλα αυτά έγιναν μετά την κυκλοφορία "Dedicated To Chaos" που δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια και τον αποκήρυξαν  οι Eddie Jackson, Michael Wilton & Scott Rockenfield, τιγμή που είχαν γράψει και οι ίδιοι  τραγούδια για αυτόν το δίσκο" είπε ο Tate.
• Δείτε ακόμα ένα video single από το επερχόμενο άλμπουμ των Rolling Stones, Blue&Lonesome. Πρόκειται για ακόμα μια σύνθεση του Little Walter (όπως και το πρώτο κομμάτι που παρουσίασαν, το Just your Fool) με τίτλο Hate to see you Go.
Για να διαβάσετε τα δύο παλαιότερα Dazed and Confuzed που ήταν γεμάτα νέα, πατήστε εδώ κι εδώ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου