DAZED AND CONFUZED (12/11/16)

• "BFI Live!" τιτλοφορείται το τριπλό live άλμπουμ του Βilly Idol που θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου. Θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια κι ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας του Idol για την προώθηση του "Kings & Queens"
• Οι Poem εμφανίζονται την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα) όπου θα παρουσιάσουν το καινούργιο άλμπουμ τους  “Skein Syndrome”. Special guest οι Pulse R. Η πόρτα ανοίγει στις 20:30. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 6€, Ταμείο: 8€. Εισιτήρια προπωλούνται στα Ticket House και www.ticketpro.gr τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου):
    Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)
    Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)Event page: www.facebook.com/events/349235555426046

• Δείτε ένα τρίτο video από το καινούργιο άλμπουμ των Tyketto, “Reach”. Τίτλος του κομματιού Kick like a Mule. Ακόμα δείτε το τραγούδι "Alpenglow  από το καινούργιο dvd των Nightwish με τίτλο "Vehicle of Spirit".


•  Ενόψει της σημαντικής κυκλοφορίας του καινούργιου άλμπουμ των Metallica, ο James Hetfield δήλωσε πως ο μπασίστας του συγκροτήματος Cliff Burton, που σκοτώθηκε το 1986, θα είχε προβάλει σοβαρές αντιρρήσεις για το ‘χαμήλωμα’ του μπάσου στο …And Justice For All”, αλλά και για ταLoad” και “Re-Load”, τα οποία και περιγράφει ως την «U2 εκδοχή των Metallica». Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε έως τις 18 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το άλμπουμ!
· •     Στις 27 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ των Jack Russel's Great White, με τίτλο "He Saw it Comin'". Τον πρώην τραγουδιστή των Great White, συνοδεύουν ο κιθαρίστας/οργανίστας Tony Montana (κι αυτός πρώην Great White), o μπασίστας Dan McNay (Montrose), o κιθαρίστας Robby Lochner (Fight) κι ο ντράμερ Dicki Fliszar (Bruce Dickinson). 
• Οι τελευταίες ηχογραφήσεις του πρώην ντράμερ Leonard Haze θα κυκλοφορήσουν σε cd και Download. Ο Haze έγινε γνωστός παίζοντας με τους Y&T με τους οποίους διατήρησε καλές σχέσεις, άσχετα αν είχε αποχωρήσει κι είχε σχηματίσει του Hazelxperience. Οι τελευταίες ηχογραφήσεις του έγιναν με τους Hazelxperience και θα κυκλοφορήσουν με τίτλο "Hang A Crooked Number" όπου περιέχονται 5 studio τραγούδια, 2 demos, 2 live και μια πρόβα.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου