ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΩΝ WHO KAI KINKS

Tα ιστορικά συγκροτήματα των Who και Kinks θα δουν άλμπουμ τους να επανακυκλοφορούν σε καινούργιες εκδόσεις βινυλίου. Ξεκινούμε από τους Who και το άλμπουμ ορόσημο της καριέρας τους "My Generation" που είχε κυκλοφορήσει το 1965, επανακυκλοφορεί σε deluxe box set 5 cd και με 79 τραγούδια! Η κυκλοφορία του box set θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου, ενώ το τριπλό βινύλιο θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου. H καινούργια έκδοση θα περιέχει τα ακυκλοφόρητα The Girls I Could Have Had, As Children We Grew και My Own Lov, ενώ θα περιέχει και ακυκλοφόρητες μίξεις , νέα remasters και ένα βιβλίο με 80 σελίδες!
Τα πρώτα 8 άλμπουμ των Kinks επανακυκλοφορούν στην κλασική μονοφωνική ηχογράφησή τους και βέβαια σε βινύλιο. Τίτλος του box set The Mono Collection,θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου, σε βινύλια 180 γραμ.με 48σέλιδο βιβλίο. Το box set θα περιέχει τα άλμπουμ Kinks (1964), Kinda Kinks και The Kink Kontroversy (και τα δύο του1965), Face to Face (1966), Something Else by the Kinkls (1967),  The Kinks Are the Village Green Preservation Society (1968), Arthur or the Decline and Fall of the British Empire (1969) καθώς κι ένα διπλό best of.

H επανακυκλοφορία των αυθεντικών μονοφωνικών ηχογραφήσεων φαίνεται ότι είναι μόδα στην Μ. Βρετανία, αφού των Kniks, προηγήθηκαν οι επανακυκλοφορίες, πάντα σε μόνο (αλλά και σε στερεοφωνικών εκδόσεων) των άλμπουμ των Rolling Stones και Beatles.
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου