STU HAMM BAND LIVE ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο ΑΘΗΝΑ Live κι ώρα 22.00 θα εμφανιστεί ο αμερικάνος fusion μπασίστας Stu Hamm. Μαζί του ο κιθαρίστας Greg Howe κι ο Oύγγρος ντράμερ Zlotan Csorsz.
Ο Hamm έχει παίξει σε άλμπουμ των Steve Vai, Joe Satriani, Eric Johnson, Frank Gambale, Allan Holdsworth, Steve Smith κ.α. ενώ το παίξιμό του έχει χαρακτηριστεί από τα πιο πρωτοποριακά στο είδος του, και έχει βραβευθεί από το Guitar Player Magazine ως ο καλύτερος Rock αλλά και Jazz μπασίστας.

Σ’ αυτή του την περιοδεία, εκτός από το νέο του cd “Book of lies”, που περιέχει και την “petite suite for solo bass”, παρουσιάζει μία διασκεδαστική παράσταση που ο Stu υπόσχεται ότι θα μας ενθουσιάσει, αφού περιλαμβάνει μουσική, ιστορίες που αφορούν πολλούς γνωστούς μουσικούς και ανέκδοτα για μουσικούς και φίλους της μουσικής. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι ο κιθαρίστας Greg Howe, εκτός από την προσωπική του καριέρα, έχει παίξει με Victor Wooten, Dennis Chambers, Tony Levin, Simon Phillips, Christine Aguilera, Michael Jackson κ.α.
Σάββατο 5 Νοεμβρίου ’16 ΩΡΑ : 22.00
ΑΘΗΝΑ΄ Live : Λ. Ποσειδώνος 3 – Παραλία Ν. Φαλήρου- Μοσχάτου
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου