ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ NEIL YOUNG, TO 36o ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ!

Στις 2 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του Neil Young με τίτλο Peace Trail. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής του στο ετήσιο Bridge School Benefit, έπαιξε τρία κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του που, αν υπολογίσαμε καλά, θα είναι το 36ο studio της δισκογραφίας του. Στιχουργικά το άλμπουμ συνεχίζει από εκεί που έμειναν τα δύο τελευταία άλμπουμ του,The Monsanto Years και Earth, δηλ κοινωνικοανθρωπιστικά θέματα.  Αυτή τη φορά δεν παίζει με τους Promise of the Real, αλλά τον συνοδεύουν οι Paul Bushnell μπάσο και Jim Keltner ντραμς, μόνο!
.Το Peace Trail θα κυκλοφορήσει σε CD, κασέτα(!), βινύλιο και download για το σύστημα που έχει επινοήσει ο ο ίδιος, το Pono System. Πάντως το εικαστικό στο εξώφυλλο δεν διαφέρει πολύ από το Living with War (2006). Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι του Indian Givers απο το Peace Trail, που συμπαραστέκεται στους ινδιάνους που διαδηλώνουν κατά πετρελαϊκού αγωγού, που θα περάσει από τη γη τους. Δείτε ακόμα το video  με την εμφάνιση των Metallica στο
Bridge School Benefit, όπου μαζί με τον Neil Young έπαιξαν το Mr Soul (από το άλμπουμ των Buffalo Springfield 'Again' του 2006). Προσέξτε τον εναγκαλισμό Heartfield και Neil Young στην αρχή του video και πώς χτυπιέται πάνω στη σκηνή ο Young, ο οποίος είναι 71 ετών!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου