DAZED AND CONFUZED (4/10/16)

• Κι ενώ έχει μείνει μετέωρο το θέμα της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των Aerosmith, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Joe Perry δήλωσε ότι ετοιμάζει το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το νέο έτος και θα συμμετέχουν οι Terry Reid, David Johanson και Iggy Pop.
• Και οι αμερικάνοι Enuff Z'Enuff θα έχουν καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του "Clowns Lounge" κι ημερομηνία κυκλοφορίας του η 2α Δεκεμβρίου.

·      
• Η BrandLab Technologies, μια νεοφυής (start-up) εταιρεία της Σιγκαπούρης που ιδρύθηκε από τον γιο του σιγκαπουριανού δισεκατομμυριούχου Κουόκ Χουν Χονγκ και είναι αφιερωμένη στη μουσική, εξαγόρασε το 49% του κεφαλαίου του περιοδικού Rolling Stone για να αναπτυχθεί σε νέες αγορές.  Η εξαγορά αυτής της συμμετοχής στην αμερικανική εκδοτική επιχείρηση Wenner Media, έναντι ποσού που δεν ανακοινώθηκε, έχει στόχο να δημιουγήσει μια μεγάλη επιχείρηση διοργάνωσης συναυλιών και εκδηλώσεων, διευκρίνισαν οι BrandLab και Rolling Stone. Η Rolling Stone International, μια νέα θυγατρική που θα διευθύνεται από τον 28χρονο Κουόκ Μενγκ Ρου, θα διοργανώνει συναυλίες και θα επικεντρωθεί στο μάρκετινγκ, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg. Η νέα θυγατρική σκοπεύει «να κεφαλαιοποιήσει τη φήμη και την παγκόσμια αναγνώριση της μάρκας» Rolling Stone, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Το περιοδικό Rolling Stone, το οποίο ιδρύθηκε το 1967 από τον Τζαν Γουένερ και τον Ραλφ Γκλίσον με δάνειο 7.500 δολαρίων από τους φίλους και τις οικογένειές τους, έγινε ένα εμβληματικό περιοδικό για τον αμερικανικό Τύπο χάρη στα πορτρέτα και τα αφηγήματα που αφιερώνει στους σταρ της μουσικής και της πολιτικής και ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το αγγλικό συγκρότημα. Η BrandLab Technologies διαθέτει εταιρείες που περιλαμβάνουν μια πλατφόρμα πληροφορικής με μόνιμη πρόσβαση, έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για μουσικούς, έναν ιστότοπο σύνθεσης μουσικής και τον μεγαλύτερο διανομέα ηχητικού εξοπλισμού στη Νοτιοανατολική Ασία.
• Έφυγε από τη ζωή ο πρώην τραγουδιστής των άγγλων Quartz, Mike "Taffy" Taylor, χωρίς να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.
• Δείτε τον κιθαρίστα/τραγουδιστή των Airbourne, Joel O’Keeffe να πέφτει από τη σκηνή αλλά να συνεχίζει καθισμένος σε καρέκλα! Πάντως o τρόπος που παίζει, τα μαλλιά του και ο τρόπος που χτυπιέται, θυμίζει πολύ Angus Young!
• Δείτε ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ των Graham Bonnett Band!
• Επτά άλμπουμ της μεγάλης soul/jazz ερμηνεύτριας, Nina Simone θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο. Πρόκειται για τα Nina Simone In Concert ('64), Broadway-Blues-Ballads ('64), I Put A Spell On You ('65), Pastel Blues ('65), Let It All Out ('66), Wild Is The Wind ('66) and High Priestess Of Soul ('67), που το καλοκαίρι του 2016 είχαν κυκλοφορήσει στο box set The Philips Years και τώρα είναι διαθέσιμα και ξεχωριστά.
• Κι οι Saxon, έχουν αφιερώσει ένα κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους στον Αρχηγό. Ο τίτλος του είναι They Played Rock And Roll κι αναφέρεται στις μνήμες των Saxon, από την πρώτη φορά που περιόδευσαν με τους Motorhead τη δεκαετία του 80.» Έγραψα τους στίχους και ζήτησα από τον μπασίστα  Nibbs Carter να συνθέσει ένα κομμάτι στο ύφος των Motorhead» είπε ο Byff. Περιμένουμε να το ακούσουμε.
• Μετά τη διάλυση των Rise To Remain, ο γιός του Bruce Disckinson, Austin, παρουσίασε το νέο του συγκρότημα, τους As Lions και το πρώτο τους EP. Το “Aftermath” θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου με 4 τραγούδια. Ακούστε το “Aftermath.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου