DAZED AND CONFUZED (19/10/16)

• Λίγο πριν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ των Bon Jovi, o Jon  Bon Jovi δήλωσε ότι έχει τρία χρόνια να μιλήσει με τον κιθαρίστα Richie Sambora κι η μόνη επαφή που έχουν είναι μέσω των social media. Ο Sambora έφυγε από τους Bon Jovi το 2013 μετά από σοβαρά προσωπικά προβλήματα που είχε κι όπως έχουν δηλώσει εκατέρωθεν, δεν υπάρχουν κακά συναισθήματα! "Κάναμε ένα διάλειμμα για καφέ, αλλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Δεν υπάρχει θέμα προσωπικής διαφωνία ή ακόμα οικονομικής παρεξήγησης" είπε ο Jon Bon Jovi. Τη θέση του, τόσο στα live όσσο και στον καινούργιο δίσκο έχει πάρει ο ελληνικής καταγωγής, Phil X(Phil Xenidis)
• Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο Elton John. Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2019 σε συνεργασία με μουσικό δημοσιογράφο της εφημερίδας The Guardian και του περιοδικού GQ, Αλέξη Πετρίδη. Όπως είπε ο ίδιος θέλει να γράψει τα απομνημονεύματά του ως μία διαδικασία «κάθαρσης».«Καθώς κοιτάζω προς τα πίσω, καταλαβαίνω ότι έχω κάνει μία τρελή ζωή, είχα το προνόμιο να έχω μία ακραία ζωή... Η ζωή μου ήταν σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ που ακόμα βρίσκεται σε κίνηση». Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Elton John έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy και ένα βραβείο Όσκαρ, έχει κυκλοφορήσει 32 studio και δεκάδες πετυχημένα singles.


Δείτε το καινούργιο τραγούδι των Vicious Rumors, με τίτλο “1000 Years” από το καινούργιο άλμπουμ τους  “Concussion Protocol”.
Την επιστροφή του στις live συναυλίες ανήγγειλε ο Phil Collins με 5 ημερομηνίες τον Ιούνιο στο Royal Albert Hall κι από 2 σε Γερμανία και Γαλλία Ολλανδία. Ο ντράμερ των Genesis με την τεράστια προσωπική καριέρα έχει αποσυρθεί από το 2007 ειδικά μετά από το πρόβλημα της μέσης του. Αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία το βιβλίο του Not Dead Yet; The Autobiography, ενώ ήδη κυκλοφόρησε η συλλογή The Single σε 2cd, 3 cd και 4πλό βινύλιο! Διαβάστε εδώ.
O Phil Collins;έξω από το Royal Albert Hall
• Το Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του πρώην τραγουδιστή των White Lion, Mike Tramp. Τίτλος του "Maybe Tomorrow".
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των Bad Company, "Troubleshooter, όπως το ερμήνευσαν στο Δουβλίνο πριν λίγες ημέρες.
• Το 2016 η εισαγωγή των Deep Purple, που τελικά επετεύχθη, στο Rock’n’Roll Hall of Fame, είχε πάρει δυσανάλογη διάσταση. Σχεδόν όλοι μάθαμε τι είναι το Rock’n’Roll Hall of Fame και ζήσαμε από «κοντά» την επιτυχία των Τιτανοτεράστιων. Οι καινούργιες υποψηφιότητες είναι εξ’ ίσου σημαντικές με ονόματα όπως Journey, Pearl Jam, Bad Company, Yes, Pearl
2Pac Shakur, Moody Blues,  Electric Light Orchestra,  Judas Priest, Boston, 
The Smiths, War, The Spinners, Harry Nilsson,Warren Zevon, Kraftwerk, Dick Dale,  Nile Rodgers και Michael Nesmith.
• Σύμφωνα με ανακοίνωση του Modu Club,  λόγω σοβαρού τραυματισμού του Mitch Malloy, αναβάλετε το επερχόμενο live του στο club στις 22 Νοεμβρίου. Η νέα ημερομηνία μετατίθεται για τις αρχές του 2017 και θα ανακοινωθεί λείαν συντόμως. Όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη το εισιτήριό τους, μπορούν να το εξαργυρώσουν και να λάβουν το αντίτιμο αφού έρθουν σε συνεννόηση με την High Voltage Productions. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
    • Εξαφανισμένος είναι ο 75χρονος Bob Dylan μετά την ανακοίνωση της βράβευσής του από τη σουηδική Ακαδημία με το φετινό Νόμπελ Λογοτεχνίας. Σύμφωνα με δήλωση της  γενικής γραμματέως του θεσμού, σταμάτησαν οι προσπάθειες για να τον βρουν.
"Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε τίποτα. Τηλεφώνησα και έστειλα μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον στενότερο συνεργάτη του και έλαβα πολύ ευγενικές απαντήσεις. Προς το παρόν αυτό αρκεί, αλλά δεν ανησυχώ καθόλου, έχω την αίσθηση ότι θα εμφανιστεί", είπε η εκπρόσωπος του θεσμού. Το περίεργο είναι ότι το βράδυ της ημέρας που του ανακοινώθηκε το βραβείο, είχε δώσει μια συναυλία στο Las Vegas, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό στο κοινό!
Όσοι βραβεύονται με το Νόμπελ καλούνται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου στη Στοκχόλμη, όπου τους απονέμεται το βραβείο από τα χέρια του βασιλιά της Σουηδίας και εκφωνούν μια ομιλία σε ένα επίσημο δείπνο.

Η Σουηδική Ακαδημία δεν γνωρίζει ακόμη αν ο Dylan έχει σκοπό να παραβρεθεί στην εκδήλωση. "Αν δεν θέλει να έρθει, δεν θα έρθει. Παρ' όλ' αυτά θα δοθεί μια μεγάλη γιορτή και η διάκριση του ανήκει".


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου