DAZED AND CONFUZED (8/9/16)

• Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Blaze Bayley δήλωσε ότι τα δύο άλμπουμ που ηχογράφησε με τους Iron Maiden, τα "X Factor" και "Virtual XI" αντέχουν στο χρόνου αφού όλο και περισσότεροι fans του συγκροτήματος εκτιμούν τους δύο αυτούς δίσκους! "Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και είναι τιμή μου που υπήρξα μέλος των Iron Maiden. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά τα δύο άλμπουμ  θα αντέξουν στο χρόνου, αφού οι στίχοι έχουν ένα βαθύ νόημα και αποτελούν την αρχή μίας πιο progressive περιόδου για τους Maiden".
•  Δείτε το πρώτο κομμάτι που παρουσιάζουν οι Tardive Dyskinesia από το καινούργιο άλμπουμ τους, “Harmonic Confusion” . Μπορείτε να το προπαραγγείλετε στη διεύθυνση  www.tardivedyskinesia.bigcartel.com, ενώ διαθέσιμο είναι και ένα bundle με T-shirt, σε έκδοση περιορισμένων αντιτύπων.
• Στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Axel μετά τη επανασύσταση των Guns’n’Roses, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είπε για τις απουσίες των Steven Adler και ο Izzy Stradlin: "O Steven έπαιξε 1-2 κομμάτια με εμάς αλλά δεν είναι 100% έτοιμος λόγω μίας πρόσφατης επέμβασης στην πλάτη του. Όσο για τον Izzy...δεν ξέρω. Μπορεί να κάνουμε πλάνα, να συμφωνήσει μαζί μας και μετά να πάει να κάνει κάτι άλλο. Με τον Izzy δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι περιμένεις". Τη δήλωση του Axel δεν άφησε αναπάντητη ο  Izzy, που είπε μέσω tweeter: "Βλακείες! Δεν ήθελαν να μοιράσουν στα ίσα τα χρήματα. Είναι τόσο απλό. Συνεχίζω...".
• Δείτε τους Scorpions κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Sao Paolo να παίζουν με τον Mikkey Dee στα ντραμς, το "Overkill", αποτίοντας φόρο τιμής στον Αρχηγό.
• Κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ των Femme Fatale, που είχε ηχογραφηθεί το 1989/90 αλλά η MCA δεν το κυκλοφόρησε. Τίτλος του, One More For The Road και θα περιέχει 14 και τουλάχιστον μπορεί οι Femme Fatale να μην κατάφεραν ποτέ να γίνουν πετυχημένοι, αλλά θα είναι ένα άλμπουμ με αυθεντικό ήχο εκείνης της εποχής. Περισσότερα για τους Femme Fatale διαβάστε εδώ.
• 5 καινούργιες επανακυκλοφορίες που θα κυκλοφορήσουν στις 18 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η Rock Candy.Πρόκειται για το πολύ καλό άλμπουμ των RTZ (Return to Zero) που κυκλοφόρησε το 1991 κι αποτελούνται από 2 πρώην μέλη των Boston, τους Barry Goudreau κιθάρα και Brad Delp τραγούδι. Το άλμπουμ είναι ένα από τα καλύτερα του A.O.R και στην εποχή του πέρασε απαρατήρητο στη χώρα μας. Από το Seattle κατάγονται οι TKO που σχηματίστηκαν το 1977 και θα «δουν» τρία άλμπουμ τους να επανακυκλοφορούν. Πρόκειται για το 'Let It Roll' που θα συνοδεύεται και με 7 live bonus τραγούδια, το “ In your Face” με 10 remixed bonus τραγούδια και το “ Below the Belt” επίσης με 10 remixed bonus τραγούδια. Τέλος, επανακυκλοφορεί το άλμπουμ των Wrathchild America, “Climbing the Walls’ που περιέχει μια εντυπωσιακή μεταλίζουσα διασκευή του Time των Pink Floyd!. Όλες οι επανακυκλοφορίες είναι remastered με πλούσια ένθετα.
• Σε πάρτι που έγινε στο Montreux Casino, προς τιμή των 70ων γενεθλίων του Freddie Mercury, ο κιθαρίστας των Queen, Brian May ανακοίνωσε την ονομασία του αστεροειδή "Asteroid 17473 Freddiemercury" προς τιμήν του. Στο πάρτι βρέθηκαν περισσότεροι από 1250, που τίμησαν με την παρουσία τους τον μεγάλο ερμηνευτή.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Οιεπανακυκλοφοριες της rock candy θα μπορεσουμε να τις βρουμε Ελλλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάμαι πως όχι. Ρώτησε το Metal Era τηλ 210 3304133 να σε ενημερώσω ότι έρχονται γύρω στα 17€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή