DAZED AND CONFUZED (4/9/16)

• Το προσωπικό συγκρότημα του μπασίστα των Iron Maiden, οι Bitish Lion ετοιμάζονται να περιοδεύσουν στην Ευρώπη το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και για την ώρα δεν προβλέπεται να περάσουν από τη χώρα μας. Μάλιστα στις άμεσες προθέσεις τους, είναι η κυκλοφορία ενός live άλμπουμ που θα περιέχει και ορισμένα καινούργια τραγούδια, όπως τα δύο παρακάτω ("Spitfire" και "Bible Black"). Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το πρώτο άλμπουμ των British Lion κυκλοφόρησε το 2012 και απογοήτευσε τους Iron Maiden fans!
• To διαβάσαμε κι αυτό. Ο εκδιωχθείς λόγω σοβαρών προβλημάτων με το νόμο, πρώην ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι είναι ανοιχτός για να επιστρέψει στο συγκρότημα, αλλά χωρίς τον Axl Rose στη σύνθεσή του, γιατί πάντα με τη δήλωση του δεν τον θεωρεί σπουδαίο. Ερωτήθεις; δεν ερωτήθεις! Ανεξάρτητα από αυτά τα χαριτωμένα, να του ευχηθούμε περαστικά, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.
• Δείτε το video για το κομμάτι The Quest από το άλμπουμ του Gus G,  'Brand New Revolution'.
• Φαίνεται ότι η επιστροφή των System of  a Down είναι πολύ κοντά. Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησαν  στο instagram με τη λεζάντα μάλιστα να γράφει "4..3..2..1... Ας το κάνουμε!"  και θα καταλάβετε.
• Δείτε το καινούργιο video των Rockin’ Dead για το κομμάτι τους Vicotry or Death από το πρώτο άλμπουμ τους "HERE COMES THE DARKNESS". Διαβάστε εδώ ποίοι είναι οι Rockin’ Dead.
• 8 χρόνια μετά το "First Underground Nuclear Kitchen" (FUNK), ο Glenn Hughes έχει έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ του. Τίτλος του "Resonate" κι η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 4η Νοεμβρίου. 
• Ο δημιούργησε ένα νέο σχήμα υπό την επωνυμία Bleckhorn ονομάζεται το συγκρότημα που σχημάτισε ο Goran Edman μαζί με τον πρώην μπασίστα των Hammerfall, Magnus Rosen. Tα υπόλοιπα μέλη είναι οι Jayce Lindberg (κιθάρα) και Peter Hermansson (drums).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου