DAZED AND CONFUZED (28/9/16)

• Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από τους επανασυνδεμένους Dokken που μετά την γιαπωνέζικη περιοδεία θα δώσουν μόνο μια συναυλία στην Αμερική και συγκεκριμένα στοBadlands Pawn Guns Gold and Rock ‘N’ Roll, η οποία θα βιντεοσκοπηθεί για να κυκλοφορήσει σε video. Βέβαια το «μια» είναι σχετικό!
• Οι σουηδοί Graveyard, ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους, »¨Εξ’αιτίας των διαφορών εντός του συγκροτήματος το "νεκροταφείο" είναι από σήμερα κλειστό", αναφέρει η  ανακοίνωση του συγκροτήματος, όπου φυσικά ακυρώνουν τις  προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.
• Mια ειδική έκδοση του καινούργιου άλμπουμ των Bon Jovi, This House Is Not for Sale, διατίθεται από το site της Target (μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ) με 3 bonus τραγούδια και διαφορετικό εξώφυλλο (το βλέπτε κάτω). Οι τίτλοι τους είναι “I Will Drive You Home,” “Good Night New York” και “Touch of Grey”. Η έκδοση είναι deluxe, αλλά διαφέρει από την deluxe έκδοση που θα βγει στα καταστήματα με bonus τα “Real Love,” “All Hail the King” και “We Don’t Run”!
• Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο 68χρονος Gregg Allman. Ήδη βρίσκεται σε νοσοκομείο με πνευμονία και έχει ξεκινήσει θεραπεία. Περαστικά.
• Άσχημα τα νέα για τον ουαλό ηθοποιό/σκηνοθέτη Terry Jones, που τον γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες των Monty Python. Ο Jones  ήταν συνιδρυτικό μέλος της ομάδας Monty Python’s Flying Circus μαζί με τους John Cleese, Eric Idle, Grahma Chapman, Terry Gilliam και Michael Pallin. O 74χρονος Jones πάσχει από πρωτοπαθή προϊούσα αφασία, μια μορφή μετωποκροταφικής άνοιας μια ασθένεια που επηρεάζει την ικανότητά του να επικοινωνεί και δεν μπορεί πλέον να δίνει συνεντεύξεις.
Terry Jones
• Δείτε το video των Megadeth για το instrumental τραγούδι τους Conquer Or Die με τον Kiko Loureiro στην ακουστική κιθάρα.
• Κι ενώ έχει μείνει μετέωρο το θέμα της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των Aerosmith, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Joe Perry δήλωσε ότι ετοιμάζει το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το νέο έτος και θα συμμετέχουν οι Terry Reid, David Johanson και Iggy Pop.Και οι αμερικάνοι Enuff Z'Enuff θα έχουν καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του "Clowns Lounge" κι ημερομηνία κυκλοφορίας του η 2α Δεκεμβρίου.
• O κιθαρίστας Jake Dreyer (πρώην Witherfall, White Wizzard, Kobra nad the Lotus) είναι ο αντικαταστάτης του Troy Seele στους Iced Earth.
• Ένα από τα καινούργια τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ των Metallica και συγκεκριμένα το "Murder One", είναι αφιερωμένο στον Lemmy Kilmister και στους στίχους χρησιμοποιούν αρκετούς από τους τίτλους των τραγουδιών των Motorhead.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου