DAZED AND CONFUZED (21/9/16)

• Βάνδαλοι κατέστρεψαν την τιμητική πλακέτα που είχε τοποθετηθεί για τον David Bowie,  έξω από το σπίτι όπου έζησε ο Bowie μαζί με τον Iggy Pop, τη δεκαετία του70 στο Βερολίνο. Σε εκείνο το σπίτι γράφτηκε η Τριλογία των άλμπουμ "Low", "Heroes"και  "Lodger". Ετυχώς η εταιρεία που κατασκεύασε την πλακέτα έχει κρατήσει αρκετά αντίτυπα (!)και σύντομα θα ξανατοποθετηθεί ένα από αυτά. Για όσους θέλουν να επισκεφθούν το χώρο απ’ έξω, η διεύθυνση είναι Hauptstrasse 155, Βερολίνο.
• Μετά από 32 κυκλοφορίες studio άλμπουμ, ο Elton John δήλωσε ότι αποσύρεται από τη δισκογραφία. Ο 69χρονος pop star ξεκίνησε την δισκογραφική παρουσία του το 1969 με το άλμπουμ Empty Sky, ενώ φέτος κυκλοφόρησε το 32(!) studio άλμπουμ του με τίτλο  Wonderful Crazy Night.
•  Οι Eternal Idol,το συγκρότημα που σχημάτισε ο Fabio Lione (Rhapsody Of Fire – Angra), θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ της  τον Δεκέμβριο!
•  Στα video που παρατίθενται στη σελίδα μπορείτε να δείτε κι ακούστε εδώ τα καινούργια τραγούδι των Tyketto (από το καινούργιο άλμπουμ τους "Reach"), Airbourne (Rivalry) και την καινούργια εκτέλεση  του τραγουδιού των Dream Theater, «Our New World», αυτή τη φορά με τη φωνή της Lzzy Hale.
• Μετά από μεγάλη απουσία ο (μπρατσαράς) κιθαρίστας Kane Roberts το 2017 με καινούργιο άλμπουμ! Ο Kane Roberts έγινε γνωστός χάρη στη συμμετοχή του στα άλμπουμ του Alice Cooper, Constrictor(1986) και Raise Your Fist and Yell (1987) αλλά και από τα τέσσερα προσωπικά του, συμπεριλαμβανομένου του project, Phoenix Down.
• Στις 11 Νοεμβρίου, οι Sepultura των αδελφών Max και Igor Cavalera θα παίξουν στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα) και θα παρουσιάσουν ολόκληρο το άλμπουμ τους “Roots”, που συμπλήρωσε 20 χρόνια κυκλοφορίας. Μαζί τους οι Marc Rizzo (κιθάρα) και Johnny Chow (μπάσο). Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 23€, στο ταμείο 26€ . Προπώληση στα www.viva.gr, Public, SevenSpots.
• Σε δήλωσή του ο Ian Gillan είπε ότι το καινούργιο άλμπουμ των Τιτανοτεράστιων θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο.
• Χρυσό δίσκο κέρδισε στην Αμερική το άλμπουμ των Skipknot, ".5: The Gray Chapter", ξεπερνώντας τα 500,000 αντίτυπα.





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου