DAZED AND CONFUZED (29/08/16)

• Στο studio μπήκε ο αρχικός τραγουδιστής των AC/DC, Dave Evans και μαζί με το συγκρότημα του, τους Barbed Wire, ξεκίνησε να ηχογραφεί ένα EP με 4 τραγούδια. Εκείνο που αξίζει από την παραπάνω είδηση, είναι ότι μεταξύ των 4 κομματιών που θα ηχογραφήσει, περιλαμβάνεται ένα τραγούδι από την εποχή που ο Evans  τραγούδαγε στους AC/DC. Τίτλος του "Sunset Strip" όπου έχει κρατήσει τους στίχους κι έχει προσθέσει καινούργια ενορχήστρωση! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι ο Evans ήταν για δέκα περίπου μήνες τραγουδιστής στους AC/DC κι αντικαταστάθηκε από τον Bon Scott, το 1974. Με τους AC/DC δεν ηχογράφησε κανένα άλμπουμ, παρά ένα μόνο single με τα τραγούδια " Can I Sit next to you, girl"/ "Rocking in the Parlour") που κυκλοφόρησε στην Αυστραλία και στη Ν. Ζηλανδία. Το τραγούδι απέτυχε εμπορικά ενώ οι AC/DC το ξαναηχογράφησαν με τον Bon Scott και το συμπεριέλαβαν στο box set Bonfire, ενώ την αρχική ηχογράφηση με τον Evans, οι AC/DC δεν την έχουν συμπεριλάβει πουθενά(!), ούτε καν για συλλεκτικούς λόγους. Μετά τους  AC/DC, ο Evans τραγούδησε με τους άγγλους Rabbit, με τους οποίους κυκλοφόρησε 2 άλμπουμ, ενώ έπαιξε στους  Dave Evans & The Hot Cockerels, Thunder Down Under κι ηχογράφησε 3 προσωπικά άλμπουμ με το A Hell of a Night που ήταν live να αποτελεί tribute στον Bon Scott.  Δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται σε clubs, ενώ σε διάφορες δηλώσεις του, που αφορούσαν τους AC/DC, τα μέλη του συγκροτήματος δεν μπήκαν καν στο κόπο να απαντήσουν!
• Νωπός είναι ο χωρισμός της Sharon Osbourne και του Αρχιερέα του Metal, Ozzy κι οι αποκαλύψεις της πρώην(;) συζύγου του φαίνεται να μη σταματούν. Σύμφωνα με δηλώσεις της στη The Sunday Times, «ο Ozzy πήγε με 5 διαφορετικές γυναίκες σε 5 διαφορετικές χώρες!» Ρε μπαγάσα Ozzy, δεν σου φαινόταν!
• Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι των Running Wild, "Black Bart" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Rapid Foray" (διαβάστε εδώ).
• Στις 4 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Pretty Maids που τιτλοφορείται “Kingmaker”. Το νέο συγκρότημα του πρώην ντράμερ των Scorpions, Herman Rarebell, οι Rock Wolves θα κυκλοφορήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο "Rock For The Nations". Μαζί με τον Rarebell στο συγκρότημα συμμετέχουν οι Michael Voss και  Stephan "Gudze" Hinz.• Φαίνεται ότι η ταλαιπωρία του Pete Way πήρε τέλος, αφού πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο της Γερμανίας, όπου είχε μπει εσπευσμένως μετά από καρδιακή προσβολή.

Rock Wolves

• Το πρώτο άλμπουμ των Alex Skolnick Trio είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει με τίτλο "Live Unbound". Ο μεγάλος κιθαρίστας,  τον εξαιρετικό ήχο του οποίου μάθαμε από τους Testament, έχει σχηματίσει τους Alex Skolnick Trio  για να παίζει jazz και φέτος το καλοκαίρι περιόδεψε στην Ευρώπη. Μαζί του ο οργανίστας τού Miles Davis, Alan Holzman, ενώ στα 6 κομμάτια του επερχόμενου άλμπουμ του παίζουν οι Nathan Peck μπάσο και Matt Zebroski ντραμς. Η ηχογράφηση των κομματιών του "Live Unbound" έγινε τον Δεκέμβριο του 2014 και περιέχονται και δύο διασκευές: πρόκειται για τα "Dream On" των Aerosmith και "Still Loving You" των Scorpions!
Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Tyketto, "Reach" από το επερχόμενο άλμπουμ τους με τον ίδιο τίτλο.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου