DAZED AND CONFUZED (4/8/16)

• Την επιστροφή τους στη δισκογραφία ανακοίνωσαν οι Tyketto με την κυκλοφορία του άλμπουμ "Reach" στις 14 Οκτωβρίου. Η σημερινή  σύνθεση του αμερικάνικου συγκροτήματος με την οποία εμφανίστηκαν στο Chania Rock Festival είναι Danny Vaughn τραγούδι, Michael Clayton Arbeeny ντραμς, Ged Rylands πλήκτρα, Chris Green κιθάρα και Chris Childs μπάσο. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τελευταίο studio άλμπουμ του συγκροτήματος ήταν το Dig In Deep (2012).
• Την εμφάνισή του στη γερμανική τηλεόραση το 1986 θα κυκλοφορήσει ο Pete Townshend DVD και CD. Ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας του είναι Face the Face θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου και τον συνοδεύει το συγκρότημα Deep End, όπου  πλήκτρα παίζει ο John “Rabbit” Bundrick και ντραμς οSimon Phillips. Μεταξύ των τραγουδιών που ακούγονται είναι η διασκευή στο “I Put a Spell on You” του Jay Hawkins’, πολλά κομμάτια των Who αλλά και δικά του από το άλμπουμ του άλμπουμ White City.
• Με ανάρτησή τους στο facebook το γερμανικό συγκρότημα που συνόδευε τον Paul Di’Anno στις συναυλίες του, οι Architects of Chaoz, σταματούν να συνεργάζονται μαζί του.
• Δείτε το video των Clutch για το τραγούδι "A Quick Death In Texas" τους από το άλμπουμ τους "Psychic Warfare".Το concept του video είναι η Άγρια Δύση κι ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει οι Clutch θα παίξουν στις 24 Αυγούστου στο Gazi Music Hall.
• "Scaling Up", τιτλοφορείται το προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Europe, Kee Marcello που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.
• O αρχικός ντράμερ των Black Sabbath, Bill Ward διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στις τελευταίες συναυλίες του συγκροτήματος στην Μ.Βρετανία.

• Το 6ο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 14 Οκτωβρίου οι Hardline με τίτλο "Human Nature". Το "Human Nature"διαδέχεται το  "Danger Zone" (2012) με την καρδιά του συγκροτήματος να είναι ο τραγουδιστής Johnny Gioeli (AXEL RUDI PELL), ο οργανίστας/παραγωγός Alessandro Del Vecchio κι ο κιθαρίστας Josh Ramos (THE STORM).
• Ενώ η περιοδεία "Not In This Lifetime" των Guns'n'Roses ξεκίνησε με ορισμένες  και μάλιστα λίγες εμφανίσεις, συνεχίζεται ακάθεκτη με καινούργιες ημερομηνίες να προστίθενται για το 2017.Με τον Axel Rose να μοιράζει το χρόνο του και με τους AC/DC, οι Guns'n'Roses καταφέρνουν να είναι ένα από τα δυνατά συναυλιακά ονόματα για την Αμερική, ενώ ίσως του χρόνου το καλοκαίρι έλθουν κι Ευρώπη. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rcok μάς θυμίζει ότι ο τίτλος της περιοδείας "Not In This Lifetime", προέρχεται από την απάντηση που έδωσε πριν μερικά χρόνια ο Axel σε δημοσιογράφο σχετικά με το αν θα ξαναπαίξουν μαζί οι Guns'n'Roses!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου