DAZED AND CONFUZED (18/8/16)



·     


  •  «Σε ύφεση βρίσκεται το λέμφωμα το οποίο παρουσιάστηκε το 2012 στον Tony Iommi κι ελπίζει ότι έτσι θα παραμείνει. «Η χημειοθεραπεία και η επακόλουθη θεραπεία φαίνεται να πέτυχαν το στόχο τους – έχω όμως επίγνωση του ότι μπορεί να επιστρέψει κάποια μέρα.  Κάνω εξετάσεις αίματος κάθε έξι βδομάδες στο γιατρό μου, και επισκέπτομαι το νοσοκομείο σε τακτά διαστήματα για check-up. Είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, προσέχοντας για προειδοποιητικά σημάδια ότι επανέρχεται" δήλωσε ο μεγάλος κιθαρίστας.

  •  Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ των Serious Black, "Mirrorworld". Στο συγκρότημα συμμετέχουν κι οι Thomen Stauch (ντραμς Blind Guardian), Bob Katsionis (κιθάρες,- Firewind, Outloud), Urban Breed (τραγούδι Tad Morose, Bloodbound) και το άλμπουμ στη digipack έκδοση  θα περιέχει 7 bonus τραγούδια, 2 από τα οποία θα είναι acoustic.

Καταιγισμός νέων κυκλοφοριών από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και μετά. Οι δημοφιλείς και στη χώρα μας Hammerfall θα κυκλοφορήσουν στις 4 Νοεμβρίου το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Built To Last". Στις 23 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των τεξανών The Sword, με τίτλο "Low Country". Στο studio μπαίνουν οι Warrant (τους θυμάστε;) για να ηχογραφήσουν το διάδοχο του "Rockaholic" (2011). Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, παραγωγός του νέου δίσκου θα είναι ο Jeff Pilson! Οι φινλανδοί Sonata Artica θα δουν το ένατο άλμπουμ της δισκογραφίας τους με τίτλο "The Ninth Hour" να κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου. Η παραγωγή του έγινε από τον Pasi Kauppinen.  "Grinding Wheel" είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ των βετεράνων thrashers Overkill, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
  • Δείτε το διαφημιστικό video για την remastered επανέκδοση του άλμπουμ των Led Zeppelin, "The Complete BBC Sessions" (περισσότερα εδώ). 
  • Ένα χρόνο μετά την θεραπεία που έκανε για τον καρκίνο του προστάτη, ο πρώην μπασίστας των UFO και των Waysted, Pete Way, υπέστη έμφραγμα και διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο. Ο Way βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία και ήδη βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.
  • Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Whitesnake στο Tiburg της Ολλανδίας, στη σκηνή ανέβηκε ο πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος Adrian Vandenberg κι έπαιξαν  τα Here I Go Again και Still of the Night.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου