DAZED AND CONFUZED (10/8/16)

• Ελπίδες για επανασύνδεση με όλα τα μέλη των Ratt, άφησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Stephen Pearcy. Ήδη οι  Pearcy,  Juan Crouceir (μπάσο) και Warren DeMartini (κιθάρα) φαίνεται να τα έχουν βρει και μένει ο ντράμερ  Bobby Blotzer που περιοδεύει με τη δική του εκδοχή των Ratt. Καινούργια δήλωση του Blotzer κάνει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης εξαιρετικά δύσκολο, αφού είπε ότι ο τραγουδιστής Josh Alan που έχει στη δική του εκδοχή των Ratt είναι κατά πολύ καλύτερος του Stephen Pearcy!
• Οι βρετανοί Grim Reaper, επιστρέφουν στη δισκογραφία με καινούριο άλμπουμ που τιτλοφορείται “Walking in the Shadows” και θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει το “Walking in the Shadows»  είναι το πρώτο studio άλμπουμ τους μετά το “Rock You To Hell”( 1987).
• Ξεκινώντας το promotion του καινούργιου άλμπουμ του, ο Glenn Hughes δήλωσε ότι το επόμενο προσωπικό άλμπουμ θα είναι το πιο heavy της καριέρας του. Η κυκλοφορία του υπολογίζεται για τον Νοέμβριο και στα τύμπανα θα είναι ο Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers).
• Δείτε το video των βετεράνων trashers, Suicidal Tendencies για το κομμάτι τους “Clap Like Ozzy” που αναφέρεται στον Ozzy Osbourne. Το τραγούδι ανοίγει το καινούργιο άλμπουμ του αμερικάνικου συγκροτήματος με τίτλο World Gone Mad που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου και οι στίχοι του είναι χαρακτηριστικοί:“Doctor’s coming, there’s no place to hide / But while we’re living, give it a hell of a ride”. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Ozzy και οι Suicidal Tendencies έχουν σαν κοινό σημείο τον μπασίστα Robert Trujillo που πριν ακόμα πάει στους Metallica το 2003, έπαιξε με τον Αρχιερέα του Μέταλλου στα άλμπουμ Down to Earth (2001), Live at Budokan (2002)και στις «αμαρτωλές» επαναηχογραφήσεις  των Blizzard of Ozz (2002) και Diary of a Madman (2002). 
•  Δείτε το καινούργιο video των Danger Angel με τίτλο "Who You Are", από το επερχόμενο άλμπουμ τους "All The King's Horses"που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος Σεπτεμβρίου.
• To Unledded των Page/Plant αναδείξατε σαν καλύτερο unplugged/ακουστικό άλμπουμ με 34% για να ακολουθήσει δεύτερο το Unplugged του Eric Clapton με 17% και τρίτο το υπέροχο Acoustically Driven των Uriah Heep με 14%. Ακολούθησαν τα MTV Unplugged των Nirvana με 11% και τελευταία με το ίδιο ποσοστό 8% το MTV Unplugged των Scorpions που έγινε στην Αθήνα και το  Five Man Acoustic Jam των Tesla. Ήδη έχει αναρτηθεί η καινούργια ψηφοφορία με θέμα την επιλογή σας σε ποιο συγκρότημα που έχει παίξει πολλές φορές στην Ελλάδα έχει ικανοποιηθεί σ’ όλες τις εμφανίσεις του! 
• H ζωή και η καριέρα των Pat Benatar-Neil Giraldo που αποτελούν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στη μουσική θα ανέβει σε μιούζικαλ στο Broadway το  2017.
• Για μια ακόμα φορά ο μπασίστας Bob Daisley μήνυσε τον Ozzy Osbourne και την εταιρεία του, Blizzard Muiv Limited για ποσό που φθάνει τα 2.000.000$ από απλήρωτα δικαιώματα. Ο Daisley διεκδικεί χρήματα από τα δικαιώματα για το τραγούδι “Crazy Train”, στο οποίο έχει συν-συνθέσει με τον Randy Rhoads. H  απώλεια των 2.000.000$ όπως ισχυρίζεται ο Daisley, προκύπτει από κέρδη που απέκρυψαν ο Ozzy και η εταιρεία του! Η πλευρά του Ozzy Osbourne απάντησε άμεσα λέγοντας ότι τα τελευταία 36 χρόνια ο Bob Daisley λαμβάνει κανονικά επιταγές από τα ποσοστά που του αναλογούν για τα τραγούδια που έγραψε κι για ακόμα μια φορά τον μηνύει αλλά στο δικαστήριο χάνει. Και φυσικά δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια. Τώρα εσείς σκεφτείτε, ότι ο Daisley ζητά 2.000.000$ όχι σαν εξ’ ολοκλήρου δικαιώματα, αλλά μέρος των απολεσθέντων. Κι από ένα μόνο τραγούδι! Φανταστείτε τι χρήματα έχουν κερδίσει οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες….
Τέλος, ακόμα ένα καινούργιο video, αυτή τη φορά από το επερχόμενο άλμπουμ των Kansas, The Prelude Impact (διαβάστε εδώ).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου