Ο ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ RAINBOW

Μιλώντας στο radio Veronica, o Μαυροφορεμένος είπε πολλά πράγματα και, μεταξύ αυτών, πώς άκουσε τον Ronnie Romero, το λόγο της επανασύστασης των Rainbow, πώς βίωσε τις τρεις πρόσφατες συναυλίες, αλλά και πώς έφτιαξε τα playlist των συναυλιών! «Η γυναίκα μου είναι πιο εξοικειωμένη με τον υπολογιστή, εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για τέτοια πράγματα.  Έτσι, η Candice βρήκε μέσα από το YouTube κάποια video με τον Ronnie Romero, που με εντυπωσίασαν! Τον άκουσα σε κάποια κομμάτια του David Coverdale και του Glenn Hughes και ήταν πολύ καλός,. Και με τους δύο παραμένω φίλος και είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για να παίξουμε μαζί, αλλά δεν προχώρησαν.  Ήμουν διστακτικός πριν αποφασίσω ότι δε θέλω να προχωρήσω, μέχρι που άκουσα εκείνον τον τραγουδιστή, τον Romero. Τραγουδά πολύ καλά όλα τα παλιά hard rock τραγούδια, με τόσο ζεστή και ζωντανή φωνή που με ενθουσίασε. Ήταν τέλειο το άκουσμα».
Όταν ρωτήθηκε για τις προσφορές για επανασύνδεση των Rainbow αλλά και περισσότερες εμφανίσεις, είπε «ήθελα να δω πώς θα πήγαιναν αυτές οι τρεις. Αν δεν πήγαινα καλά, τα πράγματα θα ήταν άσχημα . Ίσως κάνουμε μερικές ακόμα εμφανίσεις ξανά».
Birmignham Ιούνιος 2017, φ. Κώστας Θεοδωρακάκος
Στην ερώτηση τί απόλαυσε περισσότερο σ’ αυτές τις τρεις συναυλίες, είπε: «Απόλαυσα ιδιαίτερα την τελευταία συναυλία στην Αγγλία. Οι πρώτες δύο ήταν αρκετά έντονες, καθώς δεν είχαμε ξαναπαίξει μαζί  και δεν είχαμε κάνει πολλές πρόβες, οπότε οι δύο πρώτες εμφανίσεις ήταν χαοτικές. Αλλά η τελευταία στο Birmingham ήταν η καλύτερη, γιατί ήδη είχαμε παίξει δύο φορές κι αυτό φάνηκε. Και ήταν πολύ όμορφο  να βλέπεις όλους τους μεγάλους ανθρώπους να περνούν καλά ακούγοντάς μας, πρέπει να ήταν 20.000 θεατές. Η συναυλία έγινε sold-out μέσα σ’ ένα τέταρτο. Όταν έφτασα στο χώρο, ήταν τόσο μεγάλος που σκέφτηκα, "Μάλλον κάποιος άλλος θα παίξει σήμερα εδώ». Μιλώντας για το setlist των συναυλιών είπε: «Ήταν πολύ εύκολο. Είχαμε περίπου δεκαπέντε κομμάτια που είχαμε προβάρει, όπως το “Catch The Rainbow", και βάλαμε και κάποια τραγούδια από τους Deep Purple, τα  “Black Night”, “Smoke On The Water”, “Highway Star”, για τα οποία κάποιοι οπαδοί αναρωτηθήκαν γιατί παίξαμε τόσα τραγούδια από Deep Purple! Νομίζανε ότι θα είναι μόνο Rainbow. Παρατήρησα ότι δεν χειροκροτούσαν τόσο θερμά για τα τραγούδια των Deep Purple κι μετά μου είπαν  ‘Αυτά τα ακούμε κάθε χρόνο’, επειδή οι Deep Purple είναι συνεχώς σε περιοδεία. Οπότε, την επόμενη φορά που θα κάνουμε κάτι, το οτιδήποτε, κατά πάσα πιθανότητα θα έπαιζα τραγούδια των Rainbow κατά 95%. Αυτό φαίνεται ότι θέλουν να ακούσουν. Και δε μου πέρασε απ’ το μυαλό. Φυσικά, απλά υπέθεσα ότι θέλουν να τ’ ακούσουν όλα».

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου