ΟΙ NIGHTSTALKER ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016στο Camping RadiKal 2016 (Camping Louisa, Πλατανιάς Πηλίου) θα εμφανιστούν οι Nightstalker, Wish Upon A Star,  Breath After Coma και Deaf Radio, την Παρασκευή 5 Αυγούστου η  Ματούλα Ζαμάνη με  Opening act τους Noi Him ενώ το Σάββατο 6 Αυγούστου οι Άγνωστος Χειμώνας, Ταφ Λάθος, Βέβηλος και Infinik. Εισιτήριο Οικονομικής Ενίσχυσης: 4 ευρώ (10 ευρώ και για τις τρεις ημέρες του festival – 4-6 Αυγούστου)
Ώρα έναρξης: 21:00
Facebook event page: www.facebook.com/events/1759457774300005


ΔΙΑΜΟΝΗ:

Το camping φιλοξενείται στον Πλατανιά Πηλίου, στο camping Louisa. Ξεκινά στις 30 Ιουλίου και λήγει στις 8 Αυγούστου. Όποιος ή όποια επιθυμεί να διαμείνει δεν έχει παρά να έρθει στο camping και να αναζητήσει την γραμματεία του RadiKal. Οι τιμές για την διαμονή είναι: 6 ευρώ τη μέρα για φοιτητές, ανέργους και 50 ευρώ το δεκαήμερο, ενώ για εργαζόμενους είναι 7 ευρώ τη μέρα και 70 ευρώ το δεκαήμερο.

***

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Όσον αφορά την πρόσβαση, ο Πλατανιάς απέχει περίπου μία ώρα από τον Βόλο για όσους επιθυμούν να έρθουν με αυτοκίνητο. Διαφορετικά εξυπηρετεί είτε το ΚΤΕΛ είτε το τρένο μέχρι το Βόλο και από εκεί συνέχεια με ΚΤΕΛ. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στο site μας (βλ. παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας).

Θα υπάρχει τέλος πούλμαν από Αθήνα το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο 30/7 το πρωί και θα επιστρέψει την Δευτέρα 8/8 πίσω στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://radikalcamp.wordpress.com και στο 6946168736.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου