DAZED AND CONFUZED (11/7/16)

• Με μεγάλη χαρά θα έβλεπε ο Mike Portnoy, τους πρώην συναδέλφους του στους Dream Theater, να έπαιξαν στα 50α γενέθλιά του, που είναι στις αρχές του 2017! Ήδη έχει προγραμματίσει να τα γιορτάσει κατά τη διάρκεια του Cruise To The Edge και να παίξει για πρώτη φορά ολόκληρο το "12 Step Suite".
• Tο 7ο προσωπικό άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου ο τραγουδιστής των Stryper, Michael Sweet. Τίτλος του "One Sided War"και συμμετέχουν κι οι Joel Hoekstra (Whitesnake), Will Hunt (Evanesce),  John O'Boyle και Ethan Brosh.
• Δείτε το live video των Motley Crue, για το τραγούδι τους Girls, Girls, Girls από το dvd, “The End", που ήδη στην Αμερική βγήκε σε μικρό αριθμό κινηματογράφων.
  • Επειδή όλοι θεωρούμε ότι οι χώρες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων είναι οι κλασικές (Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Γαλλία κι Ιταλία) να μια πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία που ανακοίνωσε ότι το τελευταίο άλμπουμ των Slayer, "Repentless" ξεπέρασε τα 50.000 αντίτυπα κερδίζοντας χρυσό δίσκο!
• Την επιστροφή του στους White Wizzard ανακοίνωσε ο τραγουδιστής  Wyatt 'Screamin' Demon' Anderson. Θα συμμετέχει στο καινούργιο άλμπουμ τους, που τιτλοφορείται Infernal Overdrive και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.
• Οι Soundgarden θα επανακυκλοφορήσουν σε μονό βινύλιο το άλμπουμ τους "Louder Than Love"(1989) και σε διπλό βινύλιο το "Down On The Upside" (1996). Και τα δύο θα περιέχουν download cards 320kbps MP4 AACs. Η επανακυκλοφορία θα γίνει στις 26 Αυγούστου.
• Με μεγάλο νικητή το φεστιβάλ του Monsters of Rock 1980 (61%), δεύτερο το  Woodstock (25%) και τελευταία τα Rock of Gods (1969) και Monterey Pop Festival (2%), έληξε η ψηφοφορία για ποιο από τα μεγάλα φεστιβάλ του παρελθόντες θα θέλατε να είχατε παρακολουθήσει. Η καινούργια ψηφοφορία αφορά τη συναυλία των Scorpions/Firewind στην πλτ. Νερού. 
• Σε επιτυχή εγχείρηση καρδιάς υποβλήθηκε ο κιθαρίστας των Status Quo, Rick Parfitt κι ήδη αναρρώνει. Περαστικά!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου