DAZED AND CONFUSED (4/7/16)

• Κάθετα αρνητικός είναι ο Dave Mustaine στο ενδεχόμενο επιστροφής του ντράμερ Chris Adler στους Megadeth. O Adler αποτέλεσε πολυσυζητημένη μετεγγραφή από τους Lamb of God και παίζει στο τελευταίο άλμπουμ των Megadeth, "Dystopia". Ήδη έχει αντικατασταθεί από τον Dirk Verbeuren (Soilwork) που θα τον δούμε και στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου.
• Ένα ντοκιμαντέρ στα νεανικά χρόνια του κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards επιμελείται ο σκηνοθέτης Julien Temple για το BBC. Ο τίτλος του θα είναι Keith Richards: The Origin Of The Species και θα παιχτεί στο BBC2 τον Ιούλιο κι επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Richards έως και τη γέννηση των Rolling Stones.
• Δύο πρώην μέλη των Guns'n'Roses, οι κ.κ. Matt Sorum κι ο Izzy Stradlin παρουσίασαν ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο "F.P. Money" που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο. Μαζί τους οι Damon Fox πλήκτρα, Tony Babylon μπάσο και Rick Richards (από τους Georgia Satellite) κιθάρα.
• Κeep Me Singing είναι ο τίτλος του 36ου(!) studio άλμπουμ του 71χρονου Van Morrison. Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα περιέχει 13 τραγούδια από τα οποία 1 είναι διασκευή, το Share Your Love With Me που έγινε γνωστό από την Aretha Franklin.

• Στο No. 2 τουThe Billboard Top 200, προσγειώθηκε το καινούργιο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers με τίτλο "The Getaway". Για την ιστορία, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, πούλησε 118.000 αντίτυπα!
• Με τον παραγωγό Michael Wagener θα συνεργαστούν οι Great White στο επόμενο άλμπουμ τους. Να θυμίσουμε ότι το αμερικάνικο συγκρότημα είχε συνεργαστεί μαζί του στα άλμπουμ του "Out Of The Night" EP (1983) και στο "Great White" (1984), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Blu-ray/DVD/CD η εμφάνισή τους στο "Metal Meltdown" του Las Vegas.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Scotty Moore, που ήταν κιθαρίστας του Elvis Presley στα πρώτα ένδοξα χρόνια της καριέρας του. Πριν παίξει με τον Βασιλιά, ήταν μουσικός των Sun Studios, όπου συνόδευε μεγάλους rock’n’rollers στις ηχογραφήσεις τους. Με τον Βασιλιά συνεργάστηκε από το 1954, με πρώτο τραγούδι που έπαιξαν μαζί να είναι το “That’s All Right (Mama)" και σταμάτησε το 1960, όταν ο Presley ξεκίνησε να κάνει καριέρα και στον κινηματογράφο.
• Και δεύτερο video παρουσίασε ο Wolf Hoffman από το καινούργιο του άλμπουμ. Είναι το Night On Bald Mountain του Mussorgy.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου