DAZED AND CONFUSED (31/7/16)

• Καινούργιο προσωπικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει  ο τραγουδιστής των Twisted Sister, Dee Snider. Τίτλος του "We Are The Ones" και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε παραγωγή του Damon Ranger. Το "We Are The Ones" θα έχει διαφορετικό ήχο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει τον Dee Snider και θα περιλαμβάνει και την ακουστική εκδοχή του περίφημου “We’re Not Gonna Take It” όπως ερμηνεύτηκε από τον ίδιο στα Grammys On The Hill.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Nektar, Roye Albrighton. O Albrighton, ήταν συνιδρυτής του συγκροτήματος το 1969 στη Γερμανία και έμεινε μαζί τους έως και το 1982 για να τους ξαναφτιάξει το 2000.
• Την περιοδεία τους για το άλμπουμ "Endless Forms Most Beautiful" θα κυκλοφορήσουν σε DVD οι Nightwish. Τίτλος του dvd, "Vehicle Of Spirit" και θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου με πλούσιο bonus υλικό.
• Σε single βινυλίου θα κυκλοφορήσουν οι Anthrax το τραγούδι τους  "Monster At The End" με το "Vice Of The People" στη β’ πλευρά. Το "Monster At The End" υπάρχει στο τελευταίο άλμπουμ τους "For All Kings", ενώ το "Vice Of The People" βρίσκεται μόνο στην γιαπωνέζικη έκδοση του άλμπουμ.
• Δείτε το trailer για το "The Vinyl Collection 1979-1982" με 5 άλμπουμ βινυλίου των Gillan (περισσότερα εδώ). http://www.rockmachine.gr/2016/07/vinyl-box-set-gillan.html.

• Αναρρώνει από το εγκεφαλικό που πέρασε τον Απρίλιο ο Jon Oliva. Ο τραγουδιστής, οργανίστας και συνιδρυτής των Savatage με ανάρτησή του στο facebook είπε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, αλλά πρέπει να αναρρώσει κι ακολουθεί θεραπεία.
• Την ιστορική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Rolling Stones στις 25 Μαρτίου 2016 στην Αβάνα κινηματογράφησαν και ήδη ανακοινώθηκε ότι στην Αμερική θα προβληθεί στις 23 Σεπτεμβρίου με τίτλο Havana Moon.
• Επανακυκλοφόρησε σε deluxe έκδοση το άλμπουμ των Yes, Tales from Topographic Olean. Η επίβλεψη της επανακυκλοφορίας έγινε από τον master του είδους Steven Wilson και κυκλοφορεί σε 3cd/blu –ray και σε 2 cd/2 dvd με ήχο stereo 5.1 surround.Στο bonus υλικό υπάρχει μια μεγαλύτερη ηχογράφηση “Dance of the Dawn” αλλά και single edits των υπολοίπων κομματιών. To άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει το 1973 σε διπλό βινύλιο και περιείχε συνολικά 4 τραγούδια, αφού κα΄θε πλευρά περιείχε μόνο 1!

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου