AFTER THE WAVE FESTIVAL 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την ύπαρξη του ΑFTER THE WAVE FESTIVAL με ενα μεγάλο γεγονoς.17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο SECOND SKIN LIVE STAGE στο Γκάζι, ακριβώς στις 19.00 ,να στηρίξετε την ελληνική metal σκηνή με επίτιμους καλεσμένους τους Anorimoi.Μαζι τους οι Deadpile,My Inferno και Τα Ορκ Της Ραφηνας.

Είσοδος :8euro
Έναρξη:19.00
Διεύθυνση:Δαμοκλέους 8,Γκάζι(δίπλα απο το μετρό Κεραμεικός)

Με την υποστήριξη των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και του Rockvision.gr
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του AFTER THE WAVE FESTIVAL και στο event  μας στο facebook https://www.facebook.com/events/1641278329519302/?active_tab=highlights

ANORIMOI

Οι ANORIMOI είναι από τα μακροβιότερα σατυρικά heavy metal σχήματα της Ελλάδας. Δημιουργήθηκαν το 1993 και έχουν ηχογραφήσει περισσότερα από 60 τραγούδια μέσα από 6 αυτοχρηματοδοτούμενες δουλειές πριν υπογράψουν με τη Warner Music Greece το 2007. Πολλά από αυτά διανέμονται δωρεάν μέσω του ιστότοπου www.anorimoi.comενώ διαθέσιμες είναι και οι σελίδες στο Myspace (www.myspace.com/anorimoi με 5.000 friends), στο Reverbnation (http://www.reverbnation.com/anorimoi Rank #3) και στο Facebook (http://www.facebook.com/pages/Anorimoi/11790556457 με 13.500 fans).

Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν τους ANORIMOI να ξεχωρίζουν προσελκύοντας κοινό όλων των ηλικιών, πέρα από την δυνατή και γεμάτη ενέργεια μουσική τους, είναι τα σατυρικά δρώμενα (προγραμματισμένα αλλά και αυθόρμητα) που λαβαίνουν χώρα σε κάθε συναυλία τους καθώς και πολλές διασκευές για όλα τα γούστα.
Συγκροτήματα με τα οποία έχουν μοιραστεί τη σκηνή οι ANORIMOI (ενδεικτικά):
Nightwish
Annihilator
Nevermore
Sodom
Avantasia
Rotting Christ
Nightstalker
Dark Nightmare
Show Your Face
Trendy Hooliguns


DEADPILE

''Είμαστε οι Deadpile από Αθήνα, μια μέταλ μπάντα που ιδρύθηκε το 2014 από τον Νίκο(κιθάρα) και τον Ιάσονα(vocals).H αρχή έγινε εύκολα,διότι είχαμε κοινό μουσικό προσανατολισμό με κύριες επιρροές απο Slipknot, Lamb Of God και Korn.Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία μπάντα σε αυτά τα πλαίσια,δίνοντας τη δικιά μας πνοή και τον δικό μας χαρακτήρα,πραγμα που πιστεύουμε πως καταφέραμε σε έναν επιθυμητό βαθμό.Γίνανε πολλές αλλαγές στο line-up καταλήγοντας στο σημερινό(Ιάσονας-Vocals,Δημήτρης-Κιθάρα,Νίκος-Κιθάρα και τα αδέρφια Νίκος-Μπάσο/Back Vocals και Χρήστος-Drums)..Εν τέλει βρεθήκαμε στο Schoolwave 2015, Ήταν μια υπέροχη εμπειρία! Στόχος μας να προκληθεί το ίδιο και μεγαλύτερο χάος στο After the Wave! Μετά το Schoolwave του καλοκαιριού,συμμετειχαμε σε 2 ακόμη χειμερινά Schoolwave και τελευταίο μας live ήταν τον Απρίλιο στο Rockkonzert 2016. Έχουμε μοιραστεί τη σκηνή με αξιόλογες μπάντες,όπως οι Amnesia,οι Amken,oι Modern Psycho,οι Τhe Blank,οι GED,τα Όρκ της Ραφήνας(που θα έχουμε τη χαρά να ξαναπαίξουμε μαζί στο After The Wave Fest) κ.α. Στα σχέδια μας είναι οι ηχογραφήσεις για το πρώτο μας ΕP,το οποίο αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα έρθει σύντομα! Μπορείτε να μας βρείτε στο facebook: https://www.facebook.com/deadpile/''

MY INFERNO

Οι "My Inferno" είναι μια melodic metalcore μπάντα από την Αθήνα / Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε ως ένα μουσικό project το 2014 από τον Phil Ρούσσο με το όνομα "Dying Destiny". Μετά από ολική αλλαγή στο line-up και το όνομα, ο Phil βρήκε τον Marco Suli το Μάιο του 2015 που κάλυψε τη θέση του κιθαρίστα του project και μαζί ξεκινήσαν να ηχογραφούν το "Inhuman", ένα EP που δημιουργήθηκε κυρίως από τραγούδια που ήδη είχε συνθέσει ο Phil. Η Ελένη Νότα μπήκε στην μπάντα λίγο αργότερα, μετά τον Marco, καλύπτοντας τη θέση της ντράμερ. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ψάχνοντας για μπασίστα, βρήκαν την Φωτεινή S. Παύλου. Με την ένταξη της στην μπάντα, η αναζήτηση για τα μέλη τελικά ήρθε στο τέλος της και οι "Μy Inferno" πήραν την τελική τους μορφή. Το EP "Inhuman" αποτελείται από 6 κομμάτια, και το single κυκλοφόρησε στις 24 Απρίλη στο κοινό. Το στυλ τους είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένο από μπάντες όπως οι Trivium, Bullet For My Valentine, Slipknot και Dream Theater και αποτελείται από καθαρά και brutal φωνητικά, γρήγορα και μελωδικά riffs, εύκολα στο άκουσμα, αλλά γρήγορα τεχνικά σόλα, σύνθετα ντραμς και βαριές μπασογραμμές. Το 2016 ήταν μία από τις μπάντες που πέρασαν στις ακροάσεις του Schoolwave festival.

TA OΡΚ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Τα Όρκ Της Ραφήνας είναι μια μπάντα που κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου κάφρο-punk-rock χώρου. Κατάγονται από την ανατολική αττική και συγκεκριμένα από την περιοχή της Ραφήνας. Έχοντας παίξει σε διάφορα φεστιβάλ (όχι της ΚΝΕ) όπως το Schoolwave αλλά και με διάφορες άλλες κάφρο-μπάντες όπως Mpliax 166 και Sonata Antartika, Τα Όρκ Της Ραφήνας αποτελούν ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Ραφήνας ( δεν νομίζω να είναι πάνω από 5) και οι επιδόσεις τους έχουν επιβραβευθεί πολλές φορές( κυρίως από τη μαμά τους). Οι δυο πλέον στόχοι της μπάντας, μετά απ' όλα τα επικά τους κατορθώματα, είναι να κάνουν ρεζ Το Πλοκάμι Του Καρχαρία και να τους ανοίξουν οι Tenacious D στο ΟΑΚΑ. Οι στίχοι μας είναι εμπνευσμένοι από διάφορα περιστατικά που ανήκουν στην Ραφηνιώτικη και όχι μόνο ζωή και εξυμνούν τη Ραφήνα με τρόπο άλλες φορές επικριτικό ή σατυρικό, ενώ άλλες φορές αθεράπευτα ρομαντικό έως και ερωτικά παθιασμένο. Κύρια πηγή έμπνευσης είναι οι ραφηνιώτες και περιστατικά της καθημερινή μας ζωή ενώ έχουμε επιρροές από ελληνικά συγκροτήματα όπως Το Πλοκάμι Του Kαρχαρίου, Mpliax 166, Sonata Antartika και Ανώριμοι, καθώς και από ξένα όπως Psychostick και Tenacious D.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου