WILD ROSE KAI AILAFAR ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ “4 MEDITERRANEAN TOUR”


Στα πλαίσια της "4 Mediterranean Tour" οι Wild Rose επιστρέφουν για την παρουσίαση της τέταρτης δισκογραφική τους δουλειάς "4" καθώς και με τραγούδια επιτυχίες από όλη τη δισκογραφική τους καριέρας! Με παρουσία πάνω από 10 χρόνια στη σκηνή του μελωδικού rock, έχοντας αναγνωριστεί ως "Newcomers Of The Year 2011" και με το άλμπουμ τους "Half Past Midnight" ως "Best Debut Release" το 2011, oι πολλά υποσχόμενοι Wild Rose και #1 σε πωλήσεις εισαγόμενων CD στην Ιαπωνία τον Ιούνιο 2013 του δεύτερου τους άλμπουμ "Dangerous", αναμένεται να μας χαρίσουν 8 μαγικές συναυλίες ξεκινώντας απ'την Ελλάδα, ενώ το "4 Mediterranean Tour 2016" συνεχίζει σε χώρες όπως Βουλγαρία, Ιταλία και Ισπανία! Οι ημερομηνίες της περιοδείας αναφέρονται στο τέλος του άρθρου.
Έχοντας κάνει sold out τους τρεις πρώτους δίσκους τους "Half Past Midnight (2011), Dangerous (2013), Hit 'N' Run (2014)"και με το κομμάτι "Through The Night" από τον τρίτο τους δίσκο "Hit 'n' Run", να χτυπάει σταθερά #1 απο την 40ή εβδομάδα του 2014 και για τέσσερις βδομάδες απ'τις οποίες οι τρεις συνεχόμενες στο Classic Rock Chart της Σουηδίας και να παραμένει στο Top #10 μέχρι την 8η βδομάδα του 2015 και έχοντας υπογράψει με τη δανέζικη Δανική εταιρεία Lions Pride Music, την Ιαπωνική Avalon / Marquee Inc. καθώς και τη Steel Gallery Records στην Ελλάδα και λάβει τα εύσημα για το νέο τους άλμπουμ "4" απ'τον παγκόσμιο τύπο και έχοντας χτυπήσει το #6 στο Top 10 Chart του Μαρτίου στην Αμερική οι Έλληνες rockers ξεκινούν την Ευρωπαϊκή τους τουρνέ "4 Mediterranean Tour".

Connect with Wild Rose:
► Official Website: www.wildrose.gr
► Like on Facebook: www.facebook.com/WildRoseTheBand
► Follow on Twitter: www.twitter.com/WildRoseTheBand
► Subscribe to Wild Rose's channel: www.youtube.com/WildRoseTheBand

Ailafar:
Οι Ailafar δημιουργήθηκαν το 2006 στην Θεσσαλονίκη από τον κιθαρίστα Γιάννη Τζώρτζη. Από την αρχή ο σκοπός ήταν να παιχτεί το υλικό που προ υπήρχε αλλά και που δημιουργείτε μέχρι και σήμερα. Τον Μάιο του 2009 ηχογραφήθηκε το πρώτο demo και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς άρχισαν οι ηχογραφήσεις του πρώτου full album ‘’Long way to Imagery’’ . Το οποίο τελείωσε μετά από καθυστερήσεις και αλλαγές μελών τον Σεπτέμβριο του 2011 και είναι προσωπική κυκλοφορία. Κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων η μπάντα εμφανίστηκε σε αρκετά Live clubs/bars , σε τηλεοπτική εκπομπή και στο ραδιόφωνο. Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου το 2013 άρχισαν οι ηχογραφήσεις του δεύτερου άλμπουμ “No Limits” το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015 από την Aor Boulevard Records. Το άλμπουμ περιέχει συμμετοχές στα φωνητικά από τον Stephan Kammerer (Frontline) , Paul Jackson (Roadhouse) , David Saylor (Push UK) και επίσης είχε την επιμέλεια του Mastering από τον Mitch Malloy στο Nashville.Tο άλμπουμ εξακολουθεί να λαμβάνει καλές κριτικές ανά τον κόσμο καθώς και πολύ airplay σε διάφορους σταθμούς στην Ευρώπη αλλά και Αμερική όπου βρέθηκε και στο νούμερο 2 σε charts συγκεκριμένου σταθμού. Κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων η μπάντα συνέχισε να εμφανίζεται σε διάφορα Live stages της πόλης, καθώς και σε ραδιοφωνικές εκπομπές.
Τον Ιούνιο του 2016 ξεκινάνε οι ηχογραφήσεις του τρίτου άλμπουμ που αναμένετε να ολοκληρωθούν τέλος της χρονιάς.
Links:
www.facebook.com/ailafar
www.twitter.com/ailafar
www.youtube.com/ailafar
Ημερομηνίες "4 Mediterranean Tour 2016":
17 Ιουνίου 2016 - Mavri Trypa, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Special Guests: Ailafar

18 Ιουνίου 2016 - Texas Rock Club, Αθήνα, Ελλάδα
Special Guests: T.B.A.

2 Σεπτεμβρίου 2016 - Polinerooock Fest IX, Φιλιππούπολη, Βουλγαρία

4 Σεπτεμβρίου 2016 - "The Secret Gig", Ελλάδα

7 Σεπτεμβρίου 2016 - Blue Rose Saloon, Μιλάνο, Ιταλία
Special Guests: MainStreet, Zaneta

9 Σεπτεμβρίου 2016 - Sala Creedence, Σαραγόσα, Ισπανία
Special Guests: T.B.A.

10 Σεπτεμβρίου 2016 - Sala Silikona, Μαδρίτη, Ισπανία
Special Guests: T.B.A.

11 Σεπτεμβρίου 2016 - Sala Monasterio, Βαρκελώνη, Ισπανία
Special Guests: T.B.A.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου