SABATON KAI ACCEPT TON ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017 ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια μεγάλη συναυλία ανακοινώθηκε για τον Μάρτιο του 2017 για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι σουηδοί Sabaton θα εμφανιστούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Piraeus 117 Academy και την επομένη Πέμπτη 9 Μαρτίου 2016 στο Fix Factory Of Sound της Θεσσαλονίκης. Το γερμανικό συγκρότημα εμφανίζεται σαν very special guest και στις δύο ημερομηνίες. 
Το ιστορικό heavy metal συγκρότημα από τη Γερμανία, δέχτηκε με χαρά να περιοδεύσει μαζί με τους Σουηδούς, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ και εξηγώντας την απόφασή τους να περιοδεύσουν μαζί με τους SABATON, ο ηγέτης του γκρουπ, κιθαρίστας και βασικός συνθέτης, Wolf Hoffmann, δήλωσε: “Δεν έχουμε δει συγκρότημα που να έχει τόσο ξεκάθαρο όραμα για το που θέλει να πάει και είναι πολύ σπάνιο τα συγκροτήματα να μεταφράζουν τα οράματά τους σε πραγματική δράση. Οι SABATON είναι μία μπάντα που εργάζεται πολύ σκληρά και είναι πραγματικό πρότυπο για μουσικούς με φιλοδοξίες και νέα συγκροτήματα”.
Μαζί με τους SABATON και τους ACCEPT, θα εμφανιστεί και ένα ακόμη ξένο σχήμα, που θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ώρα έναρξης: 19:30 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) - 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων

ΑΘΗΝΑ
Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Cinema Libre
ON-LINE: www.ticketpro.gr - www.123tickets.gr - www.sabaton.net

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
The Nephilim Metal Music Store - Musicland - Alone Metal Store - Dizzy Dolls - Café Bar Διόρωφον
ON-LINE: www.123tickets.gr - www.sabaton.net
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου