DAZED AND CONFUZED (28/6/16)

• Επιβεβαιώθηκε ότι οι Dokken επανασυνδέονται με την κλασική σύνθεση για μια 6 συναυλίες στην Ιαπωνία, χωρίς όμως να σχεδιάζουν περιοδεία σε κάποιο άλλο μέρος. Οι συναυλίες θα γίνουν τον Οκτώβριο και θα περιλαμβάνουν και μια εμφάνιση στο Loud Park Festival, όπου θα παίξουν κι οι Scorpions.
• Στη φθινοπωρινή περιοδεία τους οι Stryper θα γιορτάσουν τα 30 από την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους "To Hell With The Devil", φορώντας τα κλασικά κιτρινόμαυρα ρούχα τους.
• Δείτε το video των Tank για το τραγούδι τους "Make a Little Time" από το άλμπουμ "Valley of Tears" (2015). Το video γυρίστηκε έξω από την πόλη Mojacar της νότιας Ισπανίας.
• Τριάντα χρόνια ζωής έκλεισε το άλμπουμ των Tesla, Mechanical Resonance κι επανακυκλοφορεί στις 26 Αυγούστου live με τίτλο "Mechanical Resonance Live!". Το συγκρότημα ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα της εποχής του κι οι δίσκοι των Frank Hannon κιθάρα, Brian Wheat μπάσο, Jeff Keith τραγούδι, Troy Luccketta ντραμς και Dave Rude κιθάρα είχαν πουλήσει περισσότερα από 25.000.000 αντίτυπα σ’ όλο τον κόσμο. Το "Mechanical Resonance Live!" θα περιέχει κι ένα studio bonus τραγούδι με τίτλο Save That Goodness σύνθεση και παραγωγή του κιθαρίστα των Def Leppard, Phil Collen.
• Το καινούργιο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν οι σουηδοί Evergrey στις 9 Σεπτεμβρίου με τίτλο "The Storm Within". Πρώτο video single του δίσκου είναι το "Distance".
• Stephen Berggen θα αντικαταστήσει τον τραγουδιστή των Uriah Heep, Bernie Shaw, στην εμφάνιση του μεγάλου αγγλικού συγκροτήματος στο Rosenheim στις 14 Ιουλίου. Η αντικατάσταση θα γίνει για μόνο αυτή τη συναυλία καθώς ο Shaw δήλωσε σοβαρό κώλυμα να βρίσκεται στη σκηνή.(Δωμάτιο 602).
• Δείτε τους Lords of Black, το συγκρότημα του Ronnie Romero να διασκευάζουν τα Lady of the Lake των Rainbow εποχής Ronnie James Dio.
• Η τεχνολογία αλλάζει τις πεταλιέρες! Η Converse παρουσίασε ένα μοντέλο παπουτσιού με μικροαισθητήρας Wah στν σόλα του παπουτσιού που ενεργοποιείται χάρη στο τέντωμα και επικοινωνεί ασύρματα, μέσω bluetooth, με ένα Wah box, ώστε να παράγει τον ήχο! Η εταιρεία συνεργάστηκε μαζί με την Critical Mass και την Cute Circuits και δημιούργησαν αυτό το πρωτοποριακό παπούτσι-πεταλιέρα.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου