DAZED AND CONFUZED (21/6/16)


Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, ο Robert Plant  για μια ακόμα φορά απέρριψε πρόταση για να βγει περιοδεία μαζί με τους Page και Jones σαν Led Zeppelin. Η προσφορά αφορούσε την εμφάνισή τους στο "Desert Trip" και το χρηματικό ποσό έφθασε τα 14.000.000$.
• Στο studio μπήκε κι ο Glenn Hughes για να ξεκινήσει να ηχογραφεί τα καινούργια τραγούδια του. Μαζί του οι Søren Andersen κιθάρα, Pontus Engborg ντραμς  και Lachlan "Lachy" Doley πλήκτρα. Τελευταίο άλμπουμ από την προσωπική καριέρα του ήταν το "First Underground Nuclear Kitchen (F.U.N.K.)" του 2008.
• Δείτε το καινούργιο video των InnerWish, Machines Of Fear.
•Απίστευτες εικόνες τις τελευταίες δύο ημέρες στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Radiohead, A Moon Shaped Pool,  20 φανατικοί ισλαμιστές εισέβαλαν στο δισκοπωλείο Velvet Indieground όπου είχαν συγκεντρωθεί fans του αγγλικού συγκροτήματος για α ακούσουν τον καινούργιο δίσκο του βρετανικού συγκροτήματος. Οι ισλαμιστές έσπασαν το κατάστημα, ξυλοκόπησε τους fans που άκουγαν τον δίσκο και έπιναν αλκοόλ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Ένας εργαζόμενος στο δισκοπωλείο ανέφερε πως η φασαρία προκλήθηκε από μια ομάδα 20 αντρών που ήταν δυσαρεστημένοι επειδή το δισκοπωλείο έπαιζε μουσική και διένειμε αλκοολούχα ποτά κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού.
Κάποιοι από το εξαγριωμένο πλήθος φώναζαν: «Τι κάνετε εδώ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού; Βγείτε έξω!», εισβάλλοντας στο κατάστημα.
«Θα σας σκοτώσουμε μπάσταρδοι», φώναξε ένας από τους εισβολείς, ενώ δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί από την επίθεση.
Το βράδυ του Σαββάτου εκατοντάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία για το περιστατικό, ωστόσο, η αστυνομία διέλυσε την πορεία με τη βία.
Στην χθεσινοβραδινή διαδήλωση, η αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού, πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα για να απομακρύνει τους περίπου 500 συμμετέχοντες στην πορεία που έγινε στην περιοχή Τζιχανγκίρ. Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε διαμαρτυρία κατά του Τούρκο πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που τον αποκαλούσαν «κλέφτη» και «δολοφόνο». Σε ανακοίνωση τους στο διαδίκτυο, οι Radiohead καταδίκασαν την επίθεση.
«Οι σκέψεις μας βρίσκονται δίπλα σε όσους δέχθηκαν επίθεση στο Velvet Indieground στην Κωνσταντινούπολη. Ελπίζουμε κάποια μέρα να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας αντίστοιχες πράξεις βίας. Για την ώρα, προσφέρουμε στους οπαδούς μας στην Κωνσταντινούπολη την αγάπη και την υποστήριξη μας», υπογραμμίζουν.
• Το καινούργιο του θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου ο Meat Loaf, με τίτλο  Braver Than We Are. Το άλμπουμ θα περιέχει 10 καινούργια τραγούδια, σε παραγωγή  του Jim Steinman, ενώ στα φωνητικά ακούγονται οι παλαιές συνεργάτιδες Ellen Foley και Karla DeVito. Ο Steinman είχε κάνει τη τελευταία του συνεργασία με τον Meat Loaf το 1993, όταν είχε κάνει παραγωγή στο άλμπουμ του, Bat Out of Hell II:Back into Hell.

• Δείτε το video των Heart, “Beautiful Broken” με τη συμμετοχή του James Hetfield των Metallica.
• Ο ντράμερ και ενίοτε τραγουδιστής των Anthrax, Charlie Benante μιλώντας  στο EonMusic είπε ότι το πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος, "For All Kings" μπορεί να είναι και το τελευταίο τους  αφού η έμπνευση μπορεί να μην υπάρχει στο μέλλον! Συμπλήρωσε ότι αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ, αλλά θα προτιμούσε ο ίδιος να αποσυρθεί στην κορυφή. Δεν πρόλαβαν οι δηλώσεις του να μεταδοθούν από τα μουσικά sites κι ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian δήλωσε «θα υπάρξει κι άλλο άλμπουμ του συγκροτήματος».
• Καινούργιο άλμπουμ έχουν οι γερμανοί Grave Digger. Ο τίτλος του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, παρά μόνο η ημερομηνία κυκλοφορίας του, που είναι η 13 Ιανουαρίου 2017. Ήδη το συγκρότημα έχει κλείσει περιοδεία για το φθινόπωρο στην Β.Αμερική με τους Blind Guardian.“Νέο άλμπουμ νέα περιοδεία» είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Chris Boltendahl «μόλις τελειώσαμε τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ και μπήκαμε στη φάση των μίξεων».
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου