DAZED AND CONFUSED (16/6/16)






  Πριν λίγους μήνες οι Metallica είχαν αναγγείλει την επανακυκλοφορία της πρώτης demo κασέτας τους (σε cd, βινύλιο  και κασέτα) του 1982 με τίτλο No Life 'Til Leather, αλλά φαίνεται νομικά προβλήματα καθυστερούν κι αναβάλλουν επ' αόριστο την κυκλοφορία της.
•    Δουλειά δεν είχε ο διάολος…. Μετά τη συμμετοχή του στους Dio, Black Sabbath και Heaven and Hell με τους οποίους έγινε γνωστός, αλλά και τα αμέτρητα side projects και συμμετοχές του σε War and Peace, Raven Storm, 3 Legged Dog, Rick Derringer, WAMI, Hollywood Monsters, Power Project, Kill Devil Hill, Toehider και πολλά άλλα που λόγω χώρου δεν μπορούμε να αναφέρουμε(!), ο Vinnie Appice ανήγγειλε τη συμμετοχή του στους Dunsmuir όπου συμμετέχει ο τραγουδιστής των Clutch,  Neil Fallon, o μπασίστας των FuManchu,  Brad Davis και ο κιθαρίστας των Company Band, Dave Bone. To πρώτο ομότιτλο άλμπουμ των Dunsmuir θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου.
• Δείτε τον Nikki Sixx των Motley Crew να ανεβαίνει στη σκηνή του Download και να παίζει μαζί με τους Megadeth, το "Anarchy In The U.K." (Sex Pistols).
• Αυτή κι αν είναι συμμετοχή! Ο James Hetfield των Metallica κάνει φωνητικά στο καινούργιο τραγούδι των Heart, "Beautiful Broken" που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Hellyeah, "Unden!able", την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε στην Αμερική 21.000 αντίτυπα μπαίνοντας στο Νo. 18 του The Billboard 200. Αντίθετα, οι Σουηδοί Volbeat τα κατάφεραν πολύ καλά αφού το ίδιο χρονικό διάστημα το άλμπουμ τους Seal The Deal & Let's Boogie" πούλησε 51.000 αντίτυπα και μπήκε στο No. 4 του The Billboard 200!
• Οι Τιτανοτεράστιοι ακύρωσαν δύο εμφανίσεις τους στη Σουηδία (14 και 15 Ιουνίου) καθώς ένα μέλος του συγκροτήματος, που δεν κατονομάζεται, είναι άρρωστο. Εν τω μεταξύ ο Bob Ezrin έχει τελειώσει τις μίξεις των καινούργιων τραγουδιών τους κι αναμένουμε πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου τους.
• Πέθανε σε ηλικία 76 ετών πέθανε ο Ούγγρος ηθοποιός Μίτσου Μεσάρος που ερμήνευε τον εξωγήινο Αλφ στην δημοφιλή αμερικανική σειρά «Αλφ».
Ο Μέσαρος  βρισκόταν σε κώμα επί ημέρες, είχε ύψος μόλις 84 εκατοστά κι είχε  χαρακτηριστεί ως «ο πιο μικρός άνθρωπος του κόσμου». Πριν εργαστεί στην τηλεόραση, εργαζόταν στο τσίρκο. Η δημοφιλής σειρά προβλήθηκε από το 1986 έως το 1990. Ο Μεσάρος φορόυσε στολή για να ερμηνεύσει τον εξωγήινο, ενώ τη φωνή του Αλφ δάνειζε ο Πολ Φούσκο.
Μίτσου Μέσαρος
•  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, ο Ιρλανδός κιθαρίστας των Wings, Henry McCullough. O McCullough είχε παίξει και με τους Spooky Tooth και το συγκρότημα του Joe Cocker, Grease Band. Είχε παίξει το σόλο στη Νο1 επιτυχία στην Αμερική My Love καθώς και στα  Hi Hi Hi και Live and Let Die, ενώ αποχώρησε από τους Wings μετά από διαφωνία που είχε με τον Paul McCartney, λίγο πριν ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις του πολυπλατινένιου Band on the Run.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου