DAZED AND CONFUSED (3/6/16)

• Σε τηλεφωνική συνέντευξη του οργανίστα των Τιτανοτεράστιων, Don Airey στο ρώσικο πρακτορείο TASS, έγινε γνωστό ότι το συγκρότημα έχει τελειώσει τις ηχογραφήσεις για το καινούργιο άλμπουμ και ήδη το όλο υλικό βρίσκεται στο στάδιο της μίξης από τον Bob Ezrin. Φυσικά δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας ή τίτλος, αλλά σίγουρα θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.
• Επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση Hybrid SACD το πρώτο ιστορικό άλμπουμ των Rage Against the Machine, που όταν πρωτοκυκλοφόρησε πήγε Νο1 στο αμερικάνικο chart.
• Με νέο ντράμερ συνεχίζουν οι AMKEN, αφού ο Σωκράτης Μπέμπης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει και τον αντικατέστησε ο Χάρης Ζαμπούκος.
• Δείτε video με τους Motorhead να ερμηνεύουν live το The chase is better than the catch από το πρόσφατο άλμπουμ Clean your Clock και τους Bad Company να διασκευάζουν Beatles και "Lucy in the sky with Diamonds".
• Τέσσερεις καινούργιες επανακυκλοφορίες ανακοίνωσε η Rock Candy. Πρόκειται για τα δύο καλύτερα άλμπουμ των Rough Cutt, το ομότιτλο του 1984 και το δεύτερο με τίτλο Wants You!(1986). Και στα δύο άλμπουμ, τραγουδιστής είναι ο Paul Shortino. Οι Henry Paul Band σχηματίστηκαν από τον πρώην κιθαρίστα των Outlaw’s, Henry Paul και το Grey Ghost (1979) είναι το πρώτο άλμπουμ της δισκογραφίας τους. Τέλος ο τεξανός Van Wilks με το άλμπουμ του ‘Bombay Tears’ είναι εντελώς άγνωστος στην Ευρώπη (και το πιθανότερο και στην Αμερική) και το άλμπουμ του κυκλοφορεί με bonus το ‘Boystown’ EP.” Όλες οι επανακυκλοφορίες της Rock Candy είναι remastered και συνοδεύονται από πλούσια ενημερωτικά ένθετα.
• Best of και καινούργιο άλμπουμ, ετοιμάζουν οι Dragonforce. Για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο ο τίτλος και η ημερομηνία (23 Ιουλίου) κυκλοφορίας του best of, "Killer Elite - The Hits, The Highs, The Vids" που θα περιέχει 22 τραγούδια τους! Η επιλογή των τραγουδιών έγινε από τα 6 studio άλμπουμ τους και θα περιέχει και live ηχογραφήσεις, ενώ η deluxe έκδοση θα περιέχει και dvd με promo clips.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί το track list της συλλογής, ανακοινώθηκαν οι μορφές που θα διατεθεί στην κυκλοφορία που είναι οι ακόλουθες:
* 2 CD package (The Hits, The Highs)
*Deluxe special digippack έκδοση με DVD promo clips (The Hits, The Highs, The Vids)
*Digital download (The Hits, The Highs)
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει οι Dragonforce σχηματίστηκαν το 1999 από τον κιθαρίστα Herman Li κι εξελίχθηκαν σ’ ένα από τα πλέον δυναμικά heavy σύγχρονα συγκροτήματα.
•   
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου