DAZED AND CONFUSED (1/6/16)

• Για ακόμα μια φορά ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row, Sebastian Bach,  ερωτήθηκε έτι μια φορά αν θα ήταν θετικός σε μια επανένωση της αυθεντικής σύνθεσης του συγκροτήματος, απάντησε θετικά. «Δεν έχω κάποιο λόγο να μην το κάνω. Θέλω να πω, έχω έναν ατζέντη, τον Rick Sales, και καθοδηγεί την καριέρα μου, και κάτι τέτοιο είναι πάνω από μένα. Δεν ξέρω πώς να απαντήσω. Αλλά αν θέλουν να βρεθούμε και να παίξουμε. Ξέρω ότι οι οπαδοί το σκέφτονται συνέχεια. Αυτή την περίοδο παίζω σε δώδεκα πόλεις σε διάστημα δεκατριών ημερών. Κυκλοφορώ ένα βιβλίο [και] υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνω. Δεν έχω καμία έχθρα με κάποιο απ’ τα μέλη των Skid Row, και το γεγονός ότι είμαστε όλοι, και οι πέντε, ακόμα ζωντανοί σ’ αυτόν τον κόσμο είναι αληθινό κατόρθωμα. Οπότε, κάποια μέρα, σίγουρα θα ‘θελα ν’ ακούσω αυτούς τους πέντε τύπους που έκαναν εκείνους τους δίσκους να παίζουν πάλι μαζί. Ναι, θα ‘θελα. Γιατί είμαι κι εγώ οπαδός. Κι αν υπάρξει μια επανένωση, είναι μια πολύ πολύπλοκη διαδικασία, και πραγματικά… Δεν έχω ιδέα τι να πω. Δεν ξέρω τι να πω». Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο κιθαρίστας του συγκροτήματος των Skid Row, Dave “Snake” Sabo ήταν κάθετα αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας: «Για μένα, ευτυχία είναι το πνεύμα μου και η ψυχή μου είναι πιο σημαντική απ’ το να έχω την τσέπη μου γεμάτη. Κάποιοι ίσως δεν το πιστεύουν και δε με πειράζει. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι είναι αλήθεια. Δεν πιστεύω ότι κοστολογείται η ευτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια μας ρωτούν επανειλημμένα, ‘Γιατί δεν κάνετε μια περιοδεία επανένωσης;’. Και ξέρετε κάτι; Την καταλαβαίνω αυτή την απορία και την κατανοώ.
• Δείτε τους Bad Company στην εμφάνισή τους στο MidFlorida Amphitheatre της Φλόριδας να διασκευάζουν Beatles και "Lucy in the sky with Diamods".
• Καινούργιο άλμπουμ από τους βορειοιρλανδούς The Answer. Τίτλος του "Solas" που στα ιρλανδέζικα σημαίνει «φως» και θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου . Η παραγωγή του έγινε από τους Andy Bradfield και Avril Macintosh, με τους οποίους οι Answer είχαν συνεργαστεί και στο άλμπουμ τους "Rise".
• Καινούργιο EP με διασκευές ετοιμάζουν οι Ghost, του οποίου η κυκλοφορία θα γίνει το φθινόπωρο. Στο καινούργιο Ep παραγωγή κάνει ο Tom Dalgety, που στο παρελθόν δούλεψε με τους Royal Blood και Killing Joke.
• Την 1η Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Epica. Τίτλος του  "The Holographic Principle" και διαδέχεται το "The Quantum Enigma" (2014). Αρκετά νωρίτερα, στις 15 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το έβδομο άλμπουμ των Dare με τίτλο "Sacred Ground".
• Οι Metal Allegiance η all-star metal μπάντα όπου απαρτίζεται από μέλη των Testament και Death Angel θα παίξει στο Bloodstock Open Air festival στις 13 Αύγουστο ολόκληρο το "Made In Japan" των Τιοτανοτεράστιων με τίτλο Made In Brooklyn"! "Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Jon Lord αλλά και το μεγάλο  Ritchie Blackmore κι επ' ευκαιρία της εισόδου τους στο Rock'n'Roll Hall of Fame που έγινε στο Brooklyn, μετονομάσαμε το ιστορικό "Made In Japan" σε "Made In Brooklyn"  ονομάσαμε τιμής ένεκεν.  Για αυτή τη ξεχωριστή βραδιά στη σκηνή για τους Metal Allegiance θα ανέβουν οι Mark Osegueda (Death Angel), Ron "Bumblefoot" Thal (Guns'n'Roses), Alex Skolnick (Testament) και Mark Menghi. Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα δεν θα έχει πλήκτρα!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου