ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ…

Τελικά ο ντράμερ Ian Paice είναι το μέλος των Τιτανοτεράστιων το οποίο αρρώστησε και το συγκρότημα υποχρεώθηκε να ακυρώσει δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις του (14 και 15 Ιουνίου σε Στοκχόλμη και Γκόντενμπουργκ).
"Το πρωί της 14ης Ιουνίου ξύπνησα και δεν αισθανόμουν καθόλου τη δεξιά πλευρά του σώματός μου, δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε το δεξί μου χέρι. Με πήγαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ένα mini εγκεφαλικό κι αμέσως ξεκίνησαν θεραπεία! Οι εξετάσεις δεν έδειξαν καμία σοβαρή ζημιά, έχει αρχίσει να επανέρχεται η αίσθηση στο δεξί μου χέρι, ενώ δεν αισθάνομαι ακόμα το δεξί μέρος του προσώπου μου και οι γιατροί μού έδωσαν φάρμακο που παίρνω καθημερινά».
Κι ο κιθαρίστας των Status Quo, Rick Parfitt αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και μάλιστα του συνέβη αμέσως μετά την εμφάνιση των Status Quo στην Ατάλλεια της Τουρκίας, στις 15 Ιουνίου. Ο 67χρονος Parfitt έπαθε καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου το προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Να σημειώσουμε ότι ο Parfitt πάσχει από χρόνιο καρδιακό πρόβλημα, έχοντας υποστεί πολλά καρδιακά επεισόδια τα τελευταία χρόνια.
Στους δυο παραπάνω ήλθε να προστεθεί κι ο 68χρονςο Meat Loaf που κατέρρευσε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε την επιτυχία του "I'd Do Anything For Love". Η ειρωνεία είναι ότι οι θεατές πίστεψαν ότι το πέσιμο του ήταν μέρος του show όταν όμως λίγο αργότερα η συναυλία διακόπηκε, κατάλαβαν ότι ο Meat Loaf είχε πρόβλημα.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταρρέει επί  σκηνής, αφού παρόμοια περιστατικά του είχαν συμβεί  το 2011 και το 2003.
Περαστικά και στους τρεις!
Καρέ καρέ η πτώση του Meat Loaf στη σκηνή.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου