TARDIVE DYSKINESIA: 10 YEARS ANNIVERSARY SHOW ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Όσοι παρακολουθούν την prog metal djent σκηνή και όχι μόνο, γνωρίζουν πολύ καλά τους Tardive Dyskinesia και την δωδεκαετή πορεία τους στον χώρο. Από τις πρώτες μέρες τους ως Override, την κυκλοφορία του προφητικού ντεμπούτο full length album τους “Distorting Point of View”, την ευρωπαϊκή περιοδεία, τα packed gigs σε όλη την Ελλάδα και τελικά το εμβληματικό “Static Apathy in Fast Forward” (2012) album τους που με την υψηλή ακραία αισθητική του, τους έδωσε το “εισιτήριο” για τη συμμετοχή τους στα δύο μεγαλύτερα prog-djent metal fest της ευρώπης (Euroblast & UΚ Tech Fest) κοντά σε κορυφαια ονόματα του ίδους όπως Meshuggah, Cynic, Leprous, Τhe Ocean, Protest the Hero, Animals as Leaders, Textures, Between the Buried and Me, κ.α., οι Tardive Dyskinesia χαρακτηρίζονται από σταθερή ποιότητα και εμμονική συνέπεια, γεγονός που τους επέτρεψε να παραμείνουν στο προσκήνιο, για όλο αυτό το διάστημα.

Το “Distorting Point of View” κυκλοφόρησε το 2006, μια εποχή που ο όρος djent (που πολύ άγαρμπα αργότερα τους "κόλλησαν") δεν υπήρχε καν ακόμα στον χάρτη. Σήμερα, 10 χρόνια μετά, το Αθηναϊκό prog metal κουιντέτο, έχοντας ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις της τέταρτης σε σειρά δισκογραφικής του δουλειάς, με τίτλο “Harmonic Confusion” ανεβαίνει και πάλι σε επιλεγμένες σκηνές της ελληνικής επικράτειας, για να γιορτάσει αυτή τη ξεχωριστή επέτειο, που αφορά στην παρθενική του κυκλοφορία, η οποία αποτέλεσε άλλωστε την αρχή της πορείας του.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσει ένα χορταστικό show βασισμένο κυρίως στο “Distorting Point of View” αλλά και σε όλες τις μετέπειτα κυκλοφορίες του σχήματος, ενώ για πρώτη φορά θα ακουστούν και κάποια τραγούδια από το –ακόμη ακυκλοφόρητο- “Harmonic Confusion”, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στο 2016. Να είστε όλοι εκεί. Σαν “πρόγευμα” αυτών των ξεχωριστών εμφανίσεων, το “Distorting Point of View” διατίθεται σε μία νέα re-mastered έκδοση, που φέρει τον ακατέργαστο χαρακτήρα του ντεμπούτο, με νέο βελτιωμένο ήχο.
Special guests ΟΙ Embrace the Paradox και οι Paradox  & In Search of Atlantis. Η πόρτα ανοίγει στις 20:00


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• 6€ (προπώληση)
• 8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• 126 Clothing Store (Βαλαωρίτου 20, τηλ.: 2310282851)
• Nephilim Metal Store (Πατρ. Ιωακείμ 17, τηλ.: 6945366526)


Προετοιμαστείτε, ακούγοντάς το, μέσω YouTube ή Bandcamp:
• YouTube: www.youtube.com/watch?v=TCOgUUZn-O0www.youtube.com/watch?v=TCOgUUZn-O0
• Bandcamp: www.tardivedyskinesia.bandcamp.com/album/distorting-point-of-view-remastered
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου