ΟΙ PLANET OF ZEUS ΣΤΟ PIRAEUS ACEDEMY .ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2016. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ


Οι Planet είναι μεγάλη μπάντα, αυτό πλέον το ξέρουμε, έτσι ο κόσμος ακόμη μια φορά ήταν πιστός στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού για ακόμη μια φορά. Την βραδιά άνοιξαν οι Αμερικάνοι Lionize οι οποίοι ανέλαβαν να ζεστάνουν το κοινό, το οποίο στην πλειοψηφία τους τίμησε με την παρουσία του και έδειξε να διασκεδάζει με το heavy και αρκετά τζαμαριστό rock n roll τους.
Η ώρα έχει πάει 21.30 και το σύνθημα σεξ και βία στον πλανήτη Δία ακούγεται στο κατάμεστο πλέον venue και οι Planet of zeus βγαίνουν στην σκηνή και αποθεώνονται.
Για την επόμενη μιάμιση ώρα και με σύμμαχο τον καλό και πολύ δυνατό ήχο οι Planet παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο album τους "Loyal To The Pack" αλλά και παλιότερα κομμάτια με τρομερή απόδοση και το κοινό να παραληρεί ειδικά στην τριάδα των hits "Leftovers","Vanity Suit" και "Vigilante" που παίχτηκαν κολλητά το ένα μετά το άλλο.
Εν κατακλείδι μια μεγάλη εμφάνιση από μια μεγάλη μπάντα που ο κόσμος αντιμετωπίζει
σαν ένα μεγάλο όνομα του εξωτερικού και έτσι πρέπει.Οι Planet οδηγούν την σκηνή η οποία ανθίζει με πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές από πολλές μπάντες και ο κόσμος πραγματικά πλέον δείχνει να ενδιαφέρεται για αυτή.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου