DAZED AND CONFUZED (7/5/16)

Four by Fate
• Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία των Scorpions με τον Mikkey Dee, στη θέση του James Kotttak που φαίνεται ότι έγραψε ιστορία. Περισσότερο Mikkey Dee στις 20 Ιουλίου  στην πλτ. Νερού.
• Τρεις  παλιοκαραβάνες, οι κ.κ John Regan, Tod Howarth, Rob Affuso και κιθαρίστας και τραγουδιστής Patrick James Gasperini (ο πιο άγνωστος της παρέας.) σχημάτισαν τους Four by Fate και στις 3 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο "Relentless". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ο John Regan έχει παίξει μπάσο με τον John Waite , o Tod Howarth πλήκτρα με τους Cheap Trick, o Rob Affuso ντραμς με τους Skid Row, οι  Regan και Tod Howarth έχουν παίξει στους Ace Frehley’s Comet.
• Ο μπασίστας των Black Stone Cherry, Jon Lawhon είπε ότι όταν το συγκρότημά του άνοιγε για τους Motorhead στην περιοδεία τους του 2009 στη Γερμανία, τα μέλη των Motorhead τούς πρότειναν καθημερινά να κάνουν κοκαΐνη! Η είδηση πήρε μεγάλη διάσταση και οι Mikkey Dee και o Phil Campbel, μέσα από την επίσημη σελίδα των Motorhead στο Facebook έγραψαν: «Ο Mikkey δεν έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά. Η μόνη κόκα που ο Lemmy αγαπούσε, ήταν αυτή που έβαζε στο Jack Daniels του. Είναι λυπηρό να βλέπεις κόσμο τον οποίο βοηθήσαμε, να ψεύδεται. Μια συγγνώμη θα ήταν μια αξιοπρεπής κίνηση...». Περιμένουμε την απάντηση των Black Stone Cherry.
• Καινούργιο άλμπουμ για τους Circle II Circle με τίτλο "Reign Of Darkness" και καινούργιο video. Πρόκειται για το τραγούδι "Somewhere"με τον Zak Stevens πίσω από το μικρόφωνο.
• Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι των Visions of Atlantis, “Winternight", μέσα από το EP "Old Routes - New Waters". Το συγκεκριμένο EP περιέχει 5 τραγούδια (Lovebearing Storm, Lost, Winternight, Seven Seas και Last Shut Of Your Eyes), όλα από τα πρώτα τρία άλμπουμ τους, επανηχογραφημένα σε νέο remix και remastered.
• Το περιοδικό Loudwire ζήτησε από τον Gus G να διασκευάσει το μουσικό θέμα του Game Of Thrones! Ο κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με τη σειρά, άκουσε το κομμάτι και ακούστε πώς το διασκεύασε!
• Κι ενώ οι βέλγοι συνωστίζονται στα ταμεία για να ..επιστρέψουν τα εισιτήρια τους αφού δεν θέλουν να δουν τους AC/DC με τον Axel Rose (διάβασε εδώ), οι Axl, Angus Young και ο μπασίστας Cliff Williams ανέβασαν αυτό το Video για να προωθήσουν τη συναυλία τους του Σαββάτου 7 Μαΐου στη Λισαβόνα. "Λισαβόνα, ερχόμαστε," λέει ο Young, "είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην Πορτογαλία. Και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ένα πραγματικό rock show, ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!" "Ακριβώς!" προσθέτει ο Rose. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ!" και το Video κλείνει με τον Cliff Williams που λέει "Θα σας δούμε όλους το Σάββατο".

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου