DAZED AND CONFUZED (10/5/16)

• Επίσημα ανακοινώθηκε ότι ο τραγουδιστής των Creed, Scott Stapp θα αντικαταστήσει τον Scott Weiland στους Art of Anarchy. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει μπάσο στους Art of Anarchy παίζει ο John Maoyer των Disturbed και κιθάρα ο πρώην Guns’n’nRoses Ron "Bumblefoot" Thal.
• Μέσω της σελίδας στο Facebook του Up The Hammers, οι αμερικάνοι Tyrant είναι το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε για το φεστιβάλ που θα γίνει τον Μάιο 2017.Οι  Tyrant έχουν κυκλοφορήσει τρεις δίσκους, τα "Legions Of The Dead" (1985), "Too Late To Pray" (1987) ) και το "King Of Kings" (1996) ). Επανενώθηκαν το 2009 για να παίξουν στο Keep It True και παραμένουν ενεργοί από τότε. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια. Το Up The Hammers XII έχει προγραμματιστεί για τις 26 και 27 Μαΐου 2017.
• Χειρόγραφοι στίχοι του John Lennon, το πρώτο πιάνο της Lady Gaga, κι ένα «θυμωμένο» σημείωμα του Curt Kobain, που αναφέρεται κατά πάσα πιθανότητα στη διάλυση των Nirvana μετά από ένα όχι και τόσο κολακευτικό άρθρο περιοδικού, είναι μεταξύ των αντικειμένων που θα διατεθούν στο κοινό μέσω δημοπρασίας. Εκατοντάδες αντικείμενα που ανήκουν σε μουσικούς, από κιθάρες και εξαρτήματα τυμπάνων, μέχρι κοστούμια και γράμματα θαυμαστών, θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Julien's Auctions στις 21 Μαΐου στη Νέα Υόρκη. Οι χειρόγραφοι στίχοι και σημειώσεις του Lennon για το τραγούδι «Being for the Benefit of Mr. Kite» για το άλμπουμ των Beatles «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band», που κυκλοφόρησε το 1967 αναμένεται να πωληθούν μεταξύ 300.000 και 500.000 δολαρίων, αναφέρει σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο Royters. «Ό,τι γράφτηκε από τον John Lennon είναι περιζήτητο», σημειώνει ο διευθυντής του οίκου Martin Nolan.Ένα άλλα αντικείμενο που συγκεντρώνει την προσοχή των συλλεκτών είναι η επιστολή του frontman των Nirvana, Curt Kobain προς τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας David Geffen, όπου εκφράζει την δυσαρέσκεια του για άρθρο του περιοδικού Vanity Fair, το 1992 σύμφωνα με το οποίο ο τραγουδιστής και η σύζυγός του Cortney Love, έκαναν χρήση ναρκωτικών ενώ αυτή ήταν έγκυος.Η επιστολή αναμένεται να πιάσει τις 20 με 30 χιλιάδες δολάρια, αλλά ο Nolan δήλωσε ότι θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και τις 100 χιλιάδες δολάρια ή ακόμα περισσότερα. Ο Kobain έγραφε στην επιστολή του ότι το άρθρο «με αναγκάζει να αποφασίσω τη διάλυση της μπάντας» και πρόσθετε πως «η Cortney ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος από τον πρώτο μήνα της ευκαιριακής χρήσης ναρκωτικών και τα σταμάτησε αμέσως». Ο Kobain αυτοκτόνησε το 1994 και οι Nirvana διαλύθηκαν, οι θαυμαστές του τραγουδιστή ακόμα και σήμερα θρηνούν για τον χαμό του. Στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν συμπεριλαμβάνονται το πρώτο πιάνο της Lady Gaga, πάνω στο οποίο έγραψε το πρώτο της τραγούδι, σε ηλικία 5 χρόνων, και το οποίο αναμένεται να πωληθεί 100 με 200 χιλιάδες δολάρια, μέρος των οποίων θα πάει στο ίδρυμα της τραγουδίστριας Born This Way. Επίσης θα δημοπρατηθεί το κόκκινο και λευκό σακάκι «Rock Soldier», του τραγουδιστή των Queen, Freddy Mercury που φορούσε κατά την περιοδεία του συγκροτήματος Magic, το 1986, για το οποίο εκτιμάται ότι η τιμή πώλησης του θα κυμανθεί μεταξύ 60 και 80 χιλιάδων δολαρίων (Δωμάτιο 602).
• Οι κιθαρίστες των Mercyful Fate,

Michael Denner και Hank Shermann βρίσκονται στο τελικό στάδιο μίξης του άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου με τίτλο "Masters Of Evil".
.• Δείτε το καινούργιο τραγούδι, «A bridge too far” των βρετανών Monument από το άλμπουμ τους "Hair Of The Dog".
• Στις 5 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Blues Pills. Τίτλος του Lady In Gold κι αυτό είναι το εξώφυλλο του.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου