DAZED AND CONFUZED (19/5/16)

• Και οι σουηδοί hard rockers Crazy Lixx θα εμφανιστούν στο Chania Rock Festival που θα γίνει από τις 15 ως τις 17 Ιουλίου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Crazy Lixx θα εμφανιστούν στη χώρα μας. Περισσότερα για το Chania Rock Festival εδώ.
• Έληξε η ψηφοφορία με θέμα «αν σας αρέσει να βγάζετε selfie κατά τη διάρκεια της συναυλίας με φόντο το συγκρότημα» με την επιλογή «Με ενοχλεί, θέλω να απολαμβάνω τη συναυλία» να ψηφίζεται με 68%, την επιλογή ΟΧΙ 25% και μόνο 8% απάντησαν ότι θέλουν να φωτογραφίζονται με φόντο το συγκρότημα. Ήδη έχει αναρτηθεί η καινούργια ψηφοφορία με θέμα τη συμμετοχή του Axel Rose  στους AC/DC.
• Δείτε τον Jorn να διασκευάζει το Stormbringer των Τιτανοτεράστιων, από το καινούργιο άλμπουμ του με διασκευές, "Heavy Rock Radio".
• Ακόμα ένα σχήμα με πρώην μέλη των Yes θα βγει σε περιοδεία. Πρόκειται για τους ARW που αποτελούνται από τους Trevor Rabin (κιθάρα) που είχε παίξει στο υπερπετυχημένο  άλμπουμ  "90125", τον τραγουδιστή Jon Anderson και τον οργανίστα  Rick Wakeman. Οι ARW θα περιοδεύσουν στην Αμερική το φθινόπωρο κι ίσως προχωρήσει στην ηχογράφηση καινούργιων τραγουδιών.
• Ο Frank Aresti δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στην επερχόμενη περιοδεία των Fates Warning για την προώθηση του καινούργιου άλμπουμ τους "Theories of Flight" και τη θέση του πήρε ο Mike Abdow.  Ο Aresti συμμετείχε στην ηχογράφηση του νέου δίσκου σε κάποια κομμάτια αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στους Fates.  Ο Jim Matheos  δήλωσε ότι ο Aresti είναι πάντα μέλος της οικογένειας των Fates Warning και η πόρτα του συγκροτήματος παραμένει ανοιχτή για αυτόν.
• Οι Deep Purple έδωσαν στη δημοσιότητα ένα 20λεπτο video με τις πρόβες της συναυλίας Concerto for Group and Orchestra, που βασίζεται στο έργο του Jon Lord. Μαζί του ήταν η Royal Liverpool Philharmonic Orchestra και ακούγονται συζητήσεις, όπως γιατί χρησιμοποίησε 4 διαφορετικούς κιθαρίστες. "Κάθε μέρος του έργου είναι πολύ διαφορετικό από το άλλο. Ένα συγκρότημα μπορεί να το αποδώσει, αλλά ο Ritchie (Blackmore) κάνει για τρεις κιθαρίστες μαζί! Έτσι προτίμησα στην παρουσία του να έχω τέσσερεις διαφορετικούς κιθαρίστες" λέει ο Lord, κι εμείς σάς υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη ηχογράφηση του Concerto for Group and Orchestra (1969) κιθάρα έπαιζε ο Blackmore!
• Το καινούργιο, άτιτλο για την ώρα, άλμπουμ των Tesla, θα έχει για παραγωγό τον κιθαρίστα των Def Leppard, Phil Collen.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου