DAZED AND CONFUSED (24/5/16)

• Οι Dire Straits είναι ένα από λίγα μεγάλα συγκροτημάτα που δεν έκαναν reunion. Ο μπασίστας John Illsley μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock παρουσιάζοντας το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Long Shadow, δήλωσε ότι δεν βλέπει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης τους. Ο Illsley, ηχογράφησε το καινούργιο του άλμπουμ στο studio του Mark Knopfler, είπε ότι παραμένουν καλοί φίλοι αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξαναπαίξουν μαζί σαν Dire Straits.
• Κι εκεί που είχαμε απορήσει πώς ο 67χρονος Ozzy απάτησε με μία κομμώτρια διασημοτήτων την 63χρονη σύζυγο του Sharon, ήλθε η δήλωση  της τελευταίας να διευκρινίσει ότι ο Αρχιερέας του Heavy Metal φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Pine Grove στοMississippi για σεξουαλική απεξάρτηση (μεγάλε!!!).
• Ακόμα ένα νέο από μέλος των Black Sabbath, αυτή τη φορά από το μπασίστα Geezer Butler που δήλωσε ότι στο παρελθόν έχει κάνει πολλές απόπειρες αυτοτραυματισμού καθώς αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα κατάθλιψης. "Είχε συμβεί αρκετές φορές. Έκοβα τους καρπούς μου, έμπηγα καρφιά στα δάχτυλά μου, τέτοια πράγματα. Είχα πολύ έντονα προβλήματα κατάθλιψης και μόνο έτσι μπορούσα να συνέλθω. Αν οι Sabbath δεν τα είχαν καταφέρει μπορεί και να είχα αυτοκτονήσει…!"
• Αυτό είναι το  εξώφυλλο του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ των ΑΜΚΕΝ, με τίτλο "Theater Of The Absurd", προπομπός του οποίου αποτελεί το βίντεο για το τραγούδι "Soul's Crypt".  Το artwork επιμελήθηκε για άλλη μια φορά ο Αμερικανός καλλιτέχνης Bill Hauser (Hirax, Ghoul) που έχει ξανασυνεργαστεί με το συγκρότημα στο ντεμπούτου ΕΡ τους "Adrenaline Shot" (2014). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον δίσκο αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. 
• 17 μήνες μετά την αποχώρηση του, ο τραγουδιστής  Tony Harnell επέστρεψε στους TNT.  Να δούμε πότε θα ξαναφύγει…
• Στο δρόμο που χάραξε ο Ritchie Blackmore αλλά και στο δρόμο της λογικής φαίνεται να επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια οι Dokken, αφού σύμφωνα με ραδιοφωνική συνέντευξη του ντράμερ Mick Brown η κλασική 4αδα , δηλ. Don Dokken, George Lynch, Jeff Pilson και Mick Brown θα εμφανιστεί σε 6 συναυλίες στην Ιαπωνία στο τέλος της χρονιάς. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησε με τους Dokken ο κιθαρίστας George Lynch ήταν το Shadowlife(1997), αφού είχαν προηγηθεί μια σειρά καυγάδων μεταξύ του Don Dokken κι αυτού. Στα χρόνια που ακολούθησαν έγιναν πολλές προσπάθιες για επανασύνδεση αλλά η στάση και των δύο ήτα αμετάπειστη. Τελικά 19 χρόνια μετά πείστηκαν κι  απ' ότι φαίνεται θα ξαναπαίξουν μαζί.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου