ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ GUNS'N'ROSES


Το ιστορικό club Troubadour επέλεξαν οι επανασυνδεμένοι Guns’n’Roses για να κάνουν προθέρμανση, ενόψει της μεγάλης όπως τελικά εξελίσσεται αμερικάνικης καλοκαιρινής περιοδείας τους! Αν κι αρχικά το όλο εγχείρημα είχε αντιμετωπιστεί σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, τα 250 εισιτήρια/βραχιολάκια εξαφανίστηκαν (ένα εισιτήριο αν άτομο και μόνο με φυσική παρουσία) και με αντίτιμο μόνο 10$!. Η χθεσινή εμφάνισή τους ήταν η πρώτη για τους Axl Rose και Slash από το 1993, όπου έπαιξαν για τελευταία φορά,
στο μπάσο ο Duff McKagan, ενώ στη δεύτερη κιθάρα θα είναι ο Richard Fortus, στα πλήκτρα ο Dizzy Reed και στα ντραμς, μάλλον ο Steven Adler είτε σε ολόκληρη τη συναυλία είτε σ’ ένα μέρος. Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες! Πάντως ο Matt Sorum δήλωσε ότι δεν θα παίξει στο αποψινό show!

Τα νέα τρέχουν και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες φωτογραφίες της χθεσινής συναυλίας τους. Στη σκηνή ανέβηκαν οι Axl Rose, Slash, Duff McKagan,  Dizzy Reed, Richard Fortus και ο Frank Ferrer στα ντραμς.
Η συναυλία ξεκίνησε με τα "It's So Easy" και "Mr. Brownstone" για να συνεχιστεί με το "Chinese Democracy", που ακούστηκε πρώτη φορά με τον Slash στην κιθάρα, όπως και το "Better" από τον ίδιο δίσκο του 2008. Η περιοδεία που θα ακολουθήσει τιτλοφορείται "Not In This Lifetime", «παίζοντας» με τις δηλώσεις του Axl Rose πως δεν θα ξανάπαιζε με τους αυθεντικούς Gunners. Tα κινητά τηλέφωνα απαγορεύτηκαν στο χώρο, αλλά κάποια πολλή μικρής διάρκειας video έχουν εμφανιστεί. Tο setlist ήταν:
01. It's So Easy
02. Mr. Brownstone
03. Chinese Democracy
04. Welcome To The Jungle
05. Double Talking Jive
06. Live And Let Die (Paul McCartney & WINGS cover)
07. Rocket Queen
08. You Could be Mine
09. The Godfather Theme (Slash)
10. Sweet Child O' Mine
11. New Rose (THE DAMNED cover)
12. Better
13. Knockin' On Heaven's Door (BOB DYLAN cover)
14. My Michelle
15. Nightrain
16. The Seeker (THE WHO cover)
17. Paradise City



Richard Fortus και Dizzy Reed μόλις φθάνουν στο Troubadour

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου