STAIRWAY TO THE STARS (8/3/16)

• Ο μεγάλος ντράμερ Mike Portnoy βλέπει (κι ακούει) το γιό του Max να παίζει ντραμς, αλλά όπως λέει ο ίδιος για τον εαυτό του, δεν είναι καλός δάσκαλας. Ο νεαρός Max είναι ντράμερ των Next To Noneπου έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο A Light In The Dark(2015) κι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, που όμως τον έστειλε σε άλλο δάσκαλο! " Ο Max πήρε μαθήματα ντραμς από άλλον δάσκαλο κι όχι από εμένα για 2 λόγους: Απουσιάζω συχνά από το σπίτι για να έχω χρόνο  να του δείξω και σίγουρα καλύτερος τρόπος να μάθει είναι από ένα ξένο». Παρ' όλα οι γνώστες λένε ότι ο νεαρός Max έχει πολλά στοιχεία από το παίξιμο του πατέρα του. " Ο Max μεγάλωσε βλέποντας με να παίζω στις περιοδείες και μέσα από το δικό μου στυλ, έφτιαξε το δικό του. Πάντα τον ενθάρρυνα να προχωρεί και να παίζει όπως θέλει αυτός» είπε ο Portnoy.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Asking Alexandria, "The Black" με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αμερική πούλησε 30.000 αντίτυπα και μπήκε στο No. 9 του The Billboard 200. Το 10 άλμπουμ των Amon Amarth, "Jomsviking" ξεπέρασε τις 21.000 αντίτυπα στο ίδιο διάστημα και μπήκε στο No. 19 του The Billboard 200. Τέλος, το καινούργιο άλμπουμ των Metal Church, "XI" πούλησε 11.000 αντίτυπα στην Αμερική την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του, μπαίνοντας στην 57η θέση Billboard chart 200.
• Μαζί με την κυκλοφορία του καινούργιου live cd/dvd των Judas Priest, o Rob Halford δήλωσε ότι το καινούργιο studio άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 και βασική συνθετική τριάδα θα είναι οι Glenn Tipton, o Richie Faulkner και ο ίδιος.
• Πριν 35 χρόνια οι Dark Angel είχαν κυκλοφορήσει το "Darkness Descends"και στην εμφάνισή τους στο Vogue Theatre του Vancouver στις 8 Οκτωβρίου θα το παίξουν ολόκληρο. Εννοείται ότι θα ακολουθήσει περιοδεία όπου θα παίζουν όλα τα τραγούδια του "Darkness Descends".
• Σε σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα ενεπλάκει το tour bus που μετέφερε το συνεργείο συναυλιών του Gregg Allman. To ατύχημα συνέβη στη Δ. Βιρζίνια και τραυματίστηκε μόνο ο οδηγός ελαφρά για αυτό και η προγραμματισμένη συναυλία τους στο Clay Center του Charleston θα γίνει κανονικά.
• Μια μεγάλη περιοδεία το 2017 ίσως να είναι και το τέλος των Aerosmith, είπε στο site του περιοδικού Rolling Stone, o Steven Tyler. «Υπάρχουν μόνο 2 συγκροτήματα που συνεχίζουν με τα αυθεντικά μέλη, εμείς και οι Rolling Stones (σ.σ και οι ZZ Top). Μπορεί η περιοδεία να συνδυαστεί με την κυκλοφορία ενός ακόμα άλμπουμ».
• Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κιθαρίστας των Twisted Sister, Jay Jay French, δήλωσε ότι φέτος συμπληρώνονται 40α χρόνια που ο Dee Snider, ο Eddie Ojeda κι ο ίδιος είναι μαζί και ίσως γιορτάσουμε και το τέλος του συγκροτήματος. Και στο παρελθόν το συγκρότημα είχε αδρανοποιηθεί για 12 χρόνια αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως είπε είναι θέμα αξιοπρέπειας να αποχωρήσει αφήνοντας ένα χαμόγελο στα πρόσωπα του κόσμου.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου