STAIRWAY TO THE STARS (20/4/16)

•  Μετά από 16 χρόνια, η Liv Kristine αποχώρησε από τους Leave’s Eyes κι ήδη αντικαταστάθηκε από την φιλανδή Elina Siirala.
• Οι διοργανωτές του Coachella festival ευελπιστούν να ανακοινώσουν ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Αμερική με τις συμμετοχές των Rolling Stones, Bob Dylan, Neil Young, Paul McCartney, The Who και Roger Waters! Θα διεξαχθεί στο Empire Polo Field in Indio, California το τριήμερο από τις 7 έως και 9 Οκτωβρίου! Φαίνεται ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ, αφού η πρώτη ημέρα θα έχει Bob Dylan και Rolling Stones, η δεύτερη Neil Young και Paul McCartney και η τρίτη Who και Roger Waters. Υπολογίζεται ότι κάθε καλλιτέχνης θα εισπράξει 7.000.000 $ και θα έχει πλήρη σκηνικά. Μένουν οι ανακοινώσεις.
• Το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου ο πρώην μπασίστας κι ιδρυτικό μέλος των Blue Oyster Cult, Joe Bouchard. Τίτλος του The Power Of Music και θα είναι διαθέσιμο σε cd και βινύλιο, με το cd να έχει τρισδιάστατο εξώφυλλο που απαιτεί και τρισδιάστατα γυαλιά που θα συνοδεύουν το cd.     
• Δείτε τον Bruce Springsteen στη συναυλία του, στο Detroit (4 Απριλίου 2016), να ερμηνεύει τη μεγάλη soul επιτυχία των Isley Brothers, “Shout’ με τον Bob Seger! Προσέξτε τη συμμετοχή του κόσμου και πως μια συναυλία γίνεται πάρτι!!!
• Με συμπτώματα υπερκόπωσης και αφυδάτωσης, εισήχθηκε στο νοσοκομείο ο πρώην Kiss, Ace Frehley, μετά τη συναυλία του στο F.M. Kirby Center. Οι γιατροί του απαγόρευσαν να συνεχίσει τις συναυλίες της περιοδείας του για να ξεκουραστεί, Περαστικά! Την ίδια ημέρα (15 Απριλίου), οι Kiss εμφανίστηκαν σαν …τρίο, χωρίς τον Paul Stanley που αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση. Το video είναι ενδεικτικό! 
• Την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους, το 180 στην καριέρα τους, ανακοίνωσαν οι Marillion. Τίτλος του, Fuck Everyone And Run (F.E.A.R) και θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου. Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο studio άλμπουμ τους κυκλοφόρησε το 2012 κι ήταν το "Sounds That Can’t Be Made".
• Εντυπωσιακή είσοδο στο No. 2 του The Billboard 200,έκανε το καινούργιο άλμπουμ των Deftones, "Gore" πουλώντας την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 71.000 αντίτυπα.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο πολυμουσικός Gib Guilbeau, που έγινε γνωστός παίζοντας στους Flying Burrito Brothers  αλλά και με την Linda Ronstandt.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου