STAIRWAY TO THE STARS (31/3/16)

• Μετά τον Keith Richards, o sir Paul McCartney θα εμφανιστεί στην πέμπτη κατά σειρά συνέχεια της ταινίας “Pirates Of The Caribbean” με τίτλο “Dead Men Tell No Tales”. Ο πρώην Beatle θα συμμετάσχει σε μια σκηνή της ταινίας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ρόλο θα υποδύεται. Το “Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” θα βγει στις αίθουσες στις 26 Μαίου 2017. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ο Keith Richards είχε εμφανιστεί στο At World's End, όπου μπορείτε να δείτε και το σχετικό απόσπασμα.
• Δείτε το πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, Paul Di'Anno να εμφανίζεται σε ειδική NWOBHM συνάντηση στο Tokai, της Ιαπωνίας και να τραγουδάει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Το σοβαρό πρόβλημα με τα γόνατα του, αρχικά τον είχαν οδηγήσει στο να αποχωρήσει από τη μουσική, αλλά τελικά επέλεξε τη λύση να εμφανίζεται (όταν εμφανίζεται) καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Για την ιστορία στο video των συνοδεύουν μέλη των ιαπωνικών συγκροτημάτων Outrage και United.
• Επανακυκλοφορεί σε  deluxe έκδοση το πρώτο άλμπουμ των Death, Scream Bloody Gore"(1987) . Η επανακυκλοφορία του θα γίνει σε  2CD, περιορισμένη έκδοση 3CD, LP, deluxe 2xLP boxset και κασέτα. Τα bonus cd περιλαμβάνουν πολλά demos και πρόβες ενώ συνοδεύονται από πλούσιο ένθετο.
• Το 2014 σε ηλικία μόλις 25χρόνων έφυγε από τη ζωή η 25χρονη κόρη του Bob Geldrof, Peaches κι ο ιρλανδός rock star βυθίστηκε στη θλίψη με τις τύψεις να τον βασανίζουν αν μπορούσε να αποτρέψει το θάνατό της από υπερβολική δόση, μέσα στο σπίτι του. Ακόμα κι η αυτοκτονία πέρασε από το μυαλό του.  Μιλώντας δυο χρόνια μετά, για το Γολγοθά που πέρασε ο Bob Geldof αποκάλυψε στην Κυριακάτικη εφημερίδα Independent ότι έφθασε και εκείνος κοντά στο θάνατο. “Έβαλα κάτω τα καλά και τα άσχημα και έφτιαξα λίστα με τα μειονεκτήματα του να είσαι ζωντανός”. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ζήτησε και τη βοήθεια ενός φίλου του σε όλο αυτό το παραλήρημα που περνούσε. Ευτυχώς είχε κοντά του ανθρώπους που τον βοήθησαν να ξεπεράσει αυτήν τη σκοτεινή περίοδο. H Peaches ήταν μητέρα δυο παιδιών, βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Kent και αργότερα αποδείχθηκε πως πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών και ναρκωτικών ουσιών.
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού του Zakk Wylde, “Sleeping Dogs” από το επερχόμενο άλμπουμ του Book of Shadows II.
• Ψευδείς χαρακτήρισε ο Elton John, μέσω του δικηγόρου του, τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που του προσάπτει ένας πρώην σωματοφύλακάς του. Ο δικηγόρος του Elton John, σημείωσε ότι οι κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του ένας αστυνομικός που εργαζόταν για λογαριασμό του, "δεν στοιχειοθετούνται" και υπογράμμισε ότι προέρχονται από έναν πρώην υπάλληλο "που έχει δυσαρεστηθεί και επιδιώκει να εξασφαλίσει χρήματα με ανάρμοστο τρόπο".Ο αστυνομικός ο οποίος έχει παρασημοφορηθεί από το σώμα του, κατηγορεί τον Elton John,  ότι τον είχε αγγίξει επανειλημμένως κατά τρόπο που δεν του επιτρεπόταν "σε συχνότητα και ένταση" που οξύνθηκαν από το 2010, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του την περασμένη Δευτέρα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.
Στην προσφυγή του ο αστυνομικός ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη, το ύψος της οποίας δεν διευκρινίζεται, περιγράφει τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που δηλώνει ότι υπέστη κατά τη διάρκεια μετακινήσεων με το αυτοκίνητο από ή προς το σπίτι του Elton John στο Λος Άντζελες το 2014.Σε μια περίσταση ο 69χρονος τραγουδιστής του είπε μάλιστα σύμφωνα με την προσφυγή του: "Έχεις πάρα πολλά γονίδια ομοφυλόφιλου μέσα σου, απλώς ακόμη δεν τα έχεις ανακαλύψει".Ο αστυνομικός εργάστηκε για τον Elton John έως το 2014, είχε τιμηθεί το 2007 με το Μετάλλιο Αστυνομικής Τιμής από την αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD), επειδή μετείχε σε ομάδα αστυνομικών που διέσωσε 80 ηλικιωμένους από φλεγόμενο οίκο ευγηρίας.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου