STAIRWAY TO THE STARS (28/3/16)

• Μια πραγματικά πολύ σημαντική εμφάνιση θα κάνει ο Michael Schenker στο Sweden Rock Festival, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου στο Sölvesborg της Σουηδίας. Μαζί του στη σκηνή θα εμφανιστούν οι τραγουδιστές Gary Barden, Graham Bonnet και Robin McAuley με τους οποίους ηχογράφησε τα καλύτερα άλμπουμ στην καριέρα του. Μαζί τους θα παίξουν κι οι Ted McKenna ντραμς, Chris Glen μπάσο και Steve Mann πλήκτρα/κιθάρα.
• Δύο 10ιντσα βινύλια των Beatles με τα τραγούδια Till There Was You και Hello Little Girl βγαίνουν σε δημοπρασία και υπολογίζεται ότι θα αγγίξουν τις £10,000. Τα βινύλια βρέθηκαν σε μια σοφίτα και έχουν ηλικία50 ετών και ήταν στην κατοχή του πιανίστα των Gerry And The Pacemakers, Les Maguire, που με τη σειρά του τα είχε πάρει από τον manager των Beatles, Brian Epstein το 1963, ο οποίος έχει γράψει τις σημειώσεις πάνω στην ετικέτα.
• Επανεκδίδεται το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Tom Keifer, “The Way Life Goes" που είχε κυκλοφορήσει το 2013. Η έκδοση θα είναι deluxe κι εκτός από το αρχικό άλμπουμ θα περιέχει bonus καινούργια τραγούδια και .
• Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι της Doro, Love’s gone to hell και διαβάστε εδώ τις πληροφορίες για την κυκλοφορία του.
• Με μικρή διαφορά η απάντηση ”Δεν με ενδιαφέρει, δεν περνά από εδώ», 38%, έληξε η ψηφοφορία σχετικά με την υποτιθέμενη αντικατάσταση του Brian Johnson στους AC/DC. Ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής ο Marc Storace (37%), «Δεν ξέρω, δεν απαντώ” 11%, Joel O’Keefe (Airbourne) 9% και Cormac Neeson (Answer) 5%. Ήδη έχει αναρτηθεί η καινούργια ψηφοφόρου με τον καλύτερο οργανίστα  του κλασικού/progressive rock.
• Δείτε το video για το καινούργιο κομμάτι των σουηδών, Grand Magus και διαβάστε εδώ τις πληροφορίες για το νέο τους άλμπουμ.
• Οι Vault Of Acanthus παρουσιάζουν το video για το κομμάτι τους “The Inner Mirror Of Universe”, που είναι ορχηστρικό, σε σκηνοθεσία του  Περικλή Παπανδρεόπουλου. Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα από το Αίγιο, πέρασε από το rotation του σταθμού με το τραγούδι τους, “An Acanthus Tale”΄Περισσότερα νέα για τη μπάντα και από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook #vaultofacanthus.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου