STAIRWAY TO THE STARS (13/3/16)


• Με καρκίνο στον προστάτη διαγνώστηκε ο 79χρονος ιστορικός μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman. Ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία με την ελπίδα να βγει νικητής. Ο Wyman ήταν από τα ιδρυτικά μέλη των Rolling Stones από το 1962 και έφυγε το 1993. Από τότε ηχογραφεί και περιοδεύει σαν Rhythm Kings μαζί με άλλους γνωστούς μουσικούς, ενώ διατηρεί και εστιατόριο στο Λονδίνο στη διεύθυνση 1A Phillimore Gardens κι είναι παντρεμένος με την Suzanne Accosta, όπου έχει τρεις κόρες κι ένα γιό από τον πρώτο του γάμο. (Γιώργος Φίλης).
• Ένα ακουστικό EP με τίτλοStripped θα κυκλοφορήσουν οι Hinder με 5 δικά τους τραγούδια και με μια διασκευή, το Not An Addict των K's Choice. Το αμερικάνικο συγκρότημα ετοιμάζει μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία για τον Ιούνιο και η κυκλοφορία του Stripped θα συμπέσει με την περιοδεία. Τα τραγούδια τους που έχουν διασκευάσει ακουστικά είναι τα εξής1. Not An Addict, 2.Intoxicated.3 Wasted Life 4. Hit the Ground 5. If only for tonight 6. Get Stones.
• Οι Vardis, ένα από τα πολλά συγκροτήματα του Wave Of British Heavy Metal (NWOBHM), θα κυκλοφορήσουν στις 20 Μαϊου το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Red Eye". Η digipak έκδοση θα περιέχει 2 bonus tracks, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο και ψηφιακά.
• Μια ακόμα έκδοση του κλασικού The Wall ετοιμάζει ο Roger Waters. Αυτή τη φορά θα το διασκευάσει σε όπερα(!) κι ήδη έχει αρχίσει τις προεργασίες με την Opera de Montreal. Σκοπός τους είναι να το παρουσιάσουν στα 375α γενέθλια της πόλης με τον Etienne Dupuis στο ρόλο του Pink.
• 25 χρόνια κυκλοφορίας συμπλήρωσε το άλμπουμ του Steve Vai, Passion and Warfare και ο δημιουργός του ανήγγειλε την deluxe επανακυκλοφορία του με dvd  και bonus άλμπουμ με ακυκλοφόρητα κομμάτια.
• Το νέο άλμπουμ των Anthrax, "For All Kings" την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε στην Αμερική 34,000 αντίτυπα και μπήκε στο ψηλά στο The Billboard 200 chart, στο Νο9. Το τελευταίο top 10 άλμπουμ του συγκροτήματος ήταν το "Sound Of White Noise" το 1993, που είχε μπει στο Νο7!
• Δείτε το video του Hellion/Electric Eye από το επερχόμενο dvd των Judas Priest "Battle Cry" που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου.(διαβάστε εδώ).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου