STAIRWAY TO THE STARS (4/2/16)

• Η εταιρεία Banger Films έχει αναλάβει τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την καριέρα των ZZ Top. Ήδη οι Billy F Gibbons, Dusty Hill και Frank Beard  έχουν δώσει όλο το αρχείο τους στην εταιρεία που στο παρελθόν συνδύασε το όνομά της με τις ανάλογες κυκλοφορίες ντοκιμαντέρ Rush: Beyond The Lighted Stage" και "Super Duper Alice Cooper". Για την ώρα το ντοκιμαντέρ των ZZ Top βρίσκεται σε πρωινό στάδιο και δεν έχουν καταλήξει σε τίτλο.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Megadeth, "Dystopia", την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε στην Αμερική  49,000 και μπήκε στο Νο 3 του Billboard chart.
• Οι Cirith Ungol επιστρέφουν με 2 συναυλίες στο festival Frost and Fire που διοργανώνεται στη Καλιφόρνια, 7, 8 και 9 Οκτωβρίου του 2016. Δεν έχει διευκρινιστεί ποίοι μουσικοί θα εμφανιστούν, αλλά σίγουροι θεωρούνται οι Tim Baker (τραγούδι) και Robert Garven (ντραμς), ενώ ο κιθαρίστας Jerry Fogleπέθανε το 1998 κι έχει αντικατασταθεί από τον Jim Barraza.
• Στις 15 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των δανών Treat με τίτλο "Ghost Of Graceland".
• Με την Mighty Music/Target Group υπέγραψαν οι Tygers Of Pan Tang και θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ τον Αύγουστο. Οι ηχογραφήσεις του έχουν τελειώσει, ανακοίνωσαν και τον τίτλο του που θα είναι απλά Tygers Of Pan Tang και μια περιοδεία σε Αγγλία, Ευρώπη (δεν…..) και 10ημέρες στην Νότια Αμερική.
• Οι Grave Digger θα είναι το μεγάλο όνομα στο Power of the Night Festival, που θα γίνει στη Λευκωσία της Κύπρου, το τριήμερο 21, 22 & 23 Ιουλίου. Τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν (χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποια ημέρα) είναι: Grave Digger, Angelos Perlepe’s Mystery, Gang, Silverbones, Sonik Death Monkey, Stormcats, Switchblade και Temple of Evil.
• Δείτε το video για το τραγούδι ‘Terminal" των Paradise Lost από το άλμπουμ τους "The Plague Within".
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου